تراکتور با شکست سایپا دوباره جان گرفت

کد خبر: ۱۰۳۴۴۰۷
| |
6380 بازدید

تیم فوتبال تراکتور موفق خود میزبان خود را با نتیجه دو بر یک شکست دهد.

به گزارش تابناک ورزشی، دیدار تیم‌های فوتبال سایپا و تراکتور از هفته پانزدهم رقابت‌های لیگ برتر فوتبال ایران با نتیجه دو بر یک به سود تراکتوری‌ها به پایان رسید تا شاگردان مسعود شجاعی با دست پر به تبریز بازگردند و شاگردان جوان ابراهیم صادقی در خانه مغلوب شوند.

در این دیدار ابتدا مهرداد حیدری دقیقه هفتم بازی برای سایپا گلزنی کرد اما در ادامه بازی، تراکتوری‌ها با دو گل محمدرضا خانزاده در دقیقه سوم و حمید بوحمدان در دقیقه ششم وقت‌های اضافه نیمه اول از حریف خود پیشی گرفت.

تراکتوری‌ها با این پیروزی به امتیاز ۲۲ خود در پایان نیم فصل اول بیستمین دوره لیگ برتر فوتبال ایران رسیدند و شاگردان ابراهیم صادقی با همان ۱۷ امتیاز هفته گذشته به کار خود در این نیم فصل پایان دادند.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# دیدار پوتین و ترامپ # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت
آخرین اخبار