ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

بزرگترین بازار کربن جهان در چین آغاز به کار کرد

بزرگترین بازار آلایندگی کربن در چین آغاز به کار کرد که این می‌تواند مهم‌ترین گام برای دستیابی این کشور به اهداف آب‌وهوایی آن باشد.
کد خبر: ۱۰۳۲۹۸۹
| |
8742 بازدید
بزرگترین بازار کربن جهان در چین آغاز به کار کرد

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر به نقل از راشاتودی، بزرگترین بازار آلایندگی کربن در چین آغاز به کار کرد که این می‌تواند مهم‌ترین گام برای دستیابی این کشور به اهداف آب‌وهوایی آن باشد.

چین که ۲۸ درصد از کل گازهای گلخانه‌ای جهان را تولید می‌کند حالا اولین کشوری است که بازاری ملی برای تجارت آلایندگی کربن به راه انداخته است.

سال گذشته رئیس‌جمهور چین دوباره بر اهداف خود برای عاری از کربن کردن چین تا سال ۲۰۶۰ تاکید کرد.

قرار است در آینده‌ای نزدیک در این بازار مجوز تولید آلایندگی کربن توسط دولت به فروش برسد. البته اینکه فعلاً این مجوزها به صورت رایگان به فروش می‌رسند به معنای این است که پکن هنوز نگران آن است که قیمت گذاشتن بر آلایندگی کربن چه تأثیری بر رشد اقتصادی این کشور خواهد گذاشت.

فعلاً سیستم تجارت آلایندگی کربن، صنعت بزرگ برق چین، که شامل بیش از ۲۰۰۰ نیروگاه است را تحت پوشش قرار خواهد داد. این صنعت حدود ۳۰ درصد از کل آلایندگی چین را ایجاد می‌کند.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟
آخرین اخبار