ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

آزادی ۱۰۰۰ زندانی در طرح غربالگری در خراسان‌رضوی

رئیس‌کل دادگستری خراسان رضوی از آزادی ۱۰۰۰ زندانی در فرایند اجرای طرح غربالگری در این استان خبر داد.
کد خبر: ۱۰۲۶۶۶۸
| |
4975 بازدید
|
۱

آزادی ۱۰۰۰ زندانی در طرح غربالگری در خراسان‌رضوی

به گزارش تابناک به نقل از فارس، غلامعلی صادقی در جمع مسئولان قضایی در مجتمع ولایت مشهد با اشاره به ابلاغ سند تحول قضایی توسط ریاست قوه قضاییه اظهار کرد: این سند ناظر به تحول در بخش‌های مختلف دستگاه قضایی است و انشاء الله در پرتو اجرای آن بتوانیم گام‌های مؤثرتری در مسیر ارائه خدمات مطلوب‌تر به شهروندان برداریم.

رئیس‌کل دادگستری خراسان رضوی با تشریح بخشی از اقدامات مجموعه قضایی استان در راستای تحقق این سند افزود:کمیته ویژه‌ای با حضور مسئولان تشکیل و روند اجرای آن رصد می‌شود، بر این اساس از کلیه مسئولان حوزه‌های قضایی خواسته‌شده تا با دقت و سرعت نسبت به عملیاتی نمودن مفاد این سند اقدام کنند.

وی ادامه داد: یکی از برنامه‌های دادگستری استان در مدت اخیر تسریع در رسیدگی‌ها و از سویی کاهش موجودی پرونده‌ها بوده و علی‌رغم وجود مشکلات مربوط به بیماری کرونا و از دست دادن چند همکار در این جریان موفقیت‌های خوبی حاصل‌شده است.

صادقی با اشاره به طرح غربالگری زندانیان گفت: در مدت اخیر شاهد حضور پررنگ مسئولان و قضات در زندان‌های استان بودیم و به دنبال اجرای این طرح ۱۰۰۰مددجو آزاد شدند.

رئیس‌کل دادگستری استان ضمن تقدیر از زحمات و خدمات قضات و کارکنان دستگاه قضایی خاطرنشان کرد: همکاران ما تهدید بیماری کرونا را به یک فرصت تبدیل کردند و در مدت اخیر با استفاده از ظرفیت‌های قانونی تلاش زیادی درزمینهٔ برگزاری دادگاه‌ها و جلسات دادرسی به‌صورت الکترونیک صورت پذیرفته است و انشااله این روند باقدرت و قوت ادامه خواهد یافت.
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۰۶ - ۱۳۹۹/۱۰/۲۰
درود بر اقای رییسی
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟
آخرین اخبار