ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

کشته شدن ۷۰ غیرنظامی در حمله افراد مسلح در نیجر

منابع امنیتی از کشته شدن دست کم ۷۰ غیرنظامی در حمله افراد مسلح به دو روستا در نیجریه خبر دادند.
کد خبر: ۱۰۲۵۴۶۲
| |
5903 بازدید
کشته شدن ۷۰ غیرنظامی در حمله افراد مسلح در نیجر

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر از رویترز، منابع امنیتی از کشته شدن دست کم ۷۰ غیرنظامی در حمله همزمان افراد مسلح به دو روستا در نیجریه خبر دادند.

سخنگوی ارتش نیجریه پیش از این اعلام کرده بود که در سلسله حملات هوایی به ایالت بورنو در شمال شرقی این کشور ده‌ها نفر از عناصر گروه تروریستی بوکوحرام کشته شدند.

وی همچنین از حمله نیروهای مسلح به مخفیگاه‌های این گروهک در نزدیکی تومبون جینی در ایالت بورنو طی چهارشنبه گذشته خبر داد.

بوکوحرام یکی از گروه‌های تروریستی خطرناک در قاره آفریقا است که امنیت نیجریه با بیش از ۱۷۷ میلیون نفر جمعیت را با مشکل مواجه کرده است.

این گروهک در سال ۲۰۰۹ با ایجاد یک شورش و جنگ خونین در شمال شرقی نیجریه دامنه حملات خود را به تدریج به کشورهای همسایه همچون نیجر، چاد و کامرون کشاند.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟
آخرین اخبار