صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش

جریمه موتورسیکلت‌های فاقد معاینه فنی

کد خبر: ۱۰۲۵۳۰۸
| |
9923 بازدید

رییس پلیس راهور ناجا از جریمه موتورسیکلت‌های فاقد معاینه فنی خبر داد.

به گزارش ایسنا، سردار سید کمال هادیانفر درباره نظارت پلیس بر معاینه فنی موتورسیکلت‌ها گفت: موضوع معاینه فنی موتورسیکلت جدی است و در 128 مرکز معاینه فنی که 14 مرکز آن در تهران برای ماشین و موتور و مابقی در شهرستان هاست، خدمات مربوطه ارائه می‌شود.

رییس پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا درباره اعمال قانون و جریمه موتورسیکلت‌های فاقد معاینه فنی نیز گفت: سیستم LEZ که برای کنترل آلودگی هوا در کلانشهرها روی دوربین های ثبت تخلفات نصب شده نسبت به اعمال قانون این موارد اقدام کرده و برایش فرقی ندارد که خودرو یا موتورسیکلت از مقابل آن رد شود.

هادیانفر با بیان اینکه موتورسیکلت‌های فاقد معاینه فنی هم جریمه می شوند، افزود: تاکید ما این است که مالکان موتورسیکلت ها هم برای ارتقاء و سنجش ایمنی وسیله خود و هم برای کاهش آلودگی هوا، معاینه فنی وسیله خود را دریافت کنند.

تور کیش
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات