ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

ورود ورزشکاران به کشور میزبان المپیک ممنوع شد!

کد خبر: ۱۰۲۵۱۳۱
| |
11626 بازدید

دولت ژاپن ورود ورزشکاران و تیم‌های ورزشی به خاک این کشور را به خاطر موارد گزارش شده از ویروس جدید به حالت تعلیق درآورد. این موضوع حداقل به مدت یک ماه اجرایی خواهد شد.

براساس گزارش کیودو نیوز، ورزشکاران ژاپنی و افرادی که در این کشور اقامت دارند در صورت ورود از کشورهایی از جمله انگلیس، فرانسه، ایتالیا و آفریقای جنوبی مجبورند ۱۴ روز قرنطینه شوند.

ورود اتباع خارجی از جمله ورزشکاران، به دلیل نگرانی در مورد نوع جدید ویروس که تصور می شود ۷۰ درصد بیشتر از سایر گونه‌ها قابل انتقال است، قبل از پایان ماه آینده به ژاپن ممنوع شده است.

در هفته های اخیر ترس از شیوع ویروس کرونا در ژاپن افزایش یافته است. پایتخت این کشور روز گذشته هزار مورد جدید را برای نخستین بار گزارش کرد. در شهر میزبان المپیک و پارالمپیک روز گذشته ۱۳۳۷ مورد جدید مبتلا به کرونا گزارش شده است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا