میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

تداوم محدودیت تردد بین استانی در شهر اراک

فرماندار اراک گفت: محدودیت تردد بین استانی و همچنین تردد شبانه داخل شهر در شهر اراک اعمال می‌شود.
کد خبر: ۱۰۲۴۶۳۷
| |
12729 بازدید
تداوم محدودیت تردد بین استانی در شهر اراک
به گزارش تابناک به نقل از فارس، حسین بختیاری با بیان اینکه محدودیت تردد ویژه دوران کرونا طبق روال گذشته ادامه دارد، اظهار کرد: براساس مصوبات ستاد ملی کرونا محدودیت تردد بین استانی و همچنین تردد شبانه داخل شهر در شهر اراک اعمال می‌شود.

وی بیان کرد: شهر اراک از نظر شیوع کرونا وضعیت نارنجی داشته و محدودیت‌ها تا زمان سفید شدن شرایط ادامه خواهد داشت.

فرماندار اراک تصریح کرد: خوشبختانه همکاری مردم در راستای مقابله با کرونا مطلوب بوده و طی چند روز اخیر شاهد کاهش آمار ابتلا و مرگ و میر هستیم.

بختیاری گفت: از شهروندان درخواست داریم که در زمینه اعمال محدودیت‌ها همکاری لازم را داشته و از سفر‌های غیرضروری خودداری کنند.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
الی گشت