ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

ابطال ترفیعات رتبه بهروز نعمتی در وزارت نفت

با ورود سازمان بازرسی کل کشور ترفیعات داده شده در رتبه سازمانی بهروز نعمتی در وزارت نفت ابطال گردید و رتبه سازمانی بهروز نعمتی از D به رتبه 16 کاهش پیدا کرد.
کد خبر: ۱۰۲۲۱۹۴
| |
12316 بازدید
ابطال ترفیعات رتبه بهروز نعمتی در وزارت نفت

به گزارش خبرگزاری فارس، با ورود سازمان بازرسی کل کشور ترفیعات داده شده در رتبه سازمانی بهروز نعمتی در وزارت نفت ابطال گردید.

بهروز نعمتی نماینده سابق مجلس شورای اسلامی، در سال 95 و دوران نمایندگی خود در مجلس نهم در وزارت نفت استخدام شد و طی هفت روز متوالی از 21 تا 27 آذر سال 95 به ازای هر روز یک گرید سازمانی ترفیع رتبه اخذ کرده بود (تصویر زیر).

آخرین ترفیع بهروز نعمتی مربوط به دی ماه سال گذشته بود که به رتبه سازمانی D در وزارت نفت رسید. در چارت سازمانی وزارت نفت تنها یک رتبه دیگر بالاتر از D وجود دارد. بعد از ورود سازمان بازرسی کل کشور رتبه سازمانی بهروز نعمتی از D به رتبه 16 کاهش پیدا کرد.

بهروز نعمتی نماینده مجلس شورای اسلامی در دوره نهم و دهم بوده است و همواره یکی از مدافعین جدی بیژن زنگنه وزیر نفت در مجلس به شمار می‌رفت.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟
آخرین اخبار