محکومیت مهاجم مسجد لندن به ۷ سال حبس

دانیل هورتون به جرم حمله با چاقو به موذن مسجد مرکزی لندن پایتخت انگلیس در ابتدای سال ۲۰۲۰ به ۷ سال و ۳ ماه حبس محکوم شد.
کد خبر: ۱۰۲۱۴۲۸
| |
5393 بازدید
محکومیت مهاجم مسجد لندن به ۷ سال حبس

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما به نقل از خبرگزاری فرانسه از لندن؛ یک فرد بی خانمان ۳۰ ساله به جرم حمله با چاقو به موذن مسجد مرکزی لندن پایتخت انگلیس در ابتدای سال جاری میلادی به ۷ سال و ۳ ماه حبس محکوم شد.

این فرد همچنین به چهار سال حبس تعلیقی نیز محکوم شد که بعد از آزادی او از زندان، به محکومیت او اضافه خواهد شد. گفتنی است؛ دانیل هورتون، فرد مهاجم، رفعت مقلد، موذن مسجد مرکزی لندن را می‌شناخت، زیرا از سال‌ها پیش به مسجد مرکزی لندن رفت و آمد می‌کرد.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت