بازدید 4819
۵
معاون دادگستری استان کرمان:

۸۰ درصد کالاها قاچاق توسط افراد دارای رانت وارد می‌شود

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان کرمان گفت: در کنار قاچاق کالا با پدیده‌ای به عنوان فساد اداری مواجه هستیم و بیش از ۸۲ درصد از کالایی که قاچاق می‌شود توسط افرادی است که دارای رانت، نفوذ و رشوه بگیر هستند و به دلیل فساد اداری این کالا‌ها وارد کشور می‌شود.
کد خبر: ۱۰۲۱۱۴۵
تاریخ انتشار: ۲۴ آذر ۱۳۹۹ - ۰۲:۳۰ 14 December 2020
به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، "سیدمهدی قویدل" امشب ۲۳ آذرماه در جلسه کمیسیون هماهنگی مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان کرمان اظهار کرد: اگر بپذیریم قاچاق تهدید جدی برای اقتصاد کشور است برای مقابله با آن نیاز به عزم ملی و مدیریت جهادی داریم.

وی با اشاره به اینکه برنامه‌های پیشگیرانه متناسب با حجم تهدید نیست، افزود: نبود زیرساخت‌ها و امکانات لازم دوستان را در امر مبارزه با قاچاق با مشکل مواجه کرده است.

قویدل با اشاره به اینکه انسجام و همگرائی مدیران در مبارزه با قاچاق خیلی مهم است، تصریح کرد: در کنار قاچاق کالا با پدیده‌ای به عنوان فساد اداری نیز مواجه هستیم و بیش از ۸۲ درصد از کالایی که قاچاق می‌شود توسط افرادی است که دارای رانت، نفوذ و رشوه بگیر هستند و به دلیل فساد اداری وارد کشور می‌شود.

وی با اشاره به اینکه اعتمادسازی و مشارکت ملی موضوعی است که نیاز است متناسب با تهدید قاچاق اطلاع رسانی شود، گفت: مردم باید متوجه این موضوعات بشوند که کالای قاچاق هم برای خودشان و هم برای نظام ضرر دارد.

معاون دادگستری استان کرمان با اشاره به اهمیت نظارت جدی و دقیق بر عملکرد مسئولان و اجرای مصوبات کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا اظهار کرد: بسیاری از مصوبات عملیاتی نمی‌شود و اصولا گزارش کار‌های انجام شده داده می‌شود و آمار کار‌های معطل مانده اعلام نمی‌شود.

وی با بیان اینکه پیشنهاد این است هر اداره‌ای کمیته یا مدیر ویژه‌ای در مبارزه با قاچاق و پیگیری مصوبات داشته باشد، تصریح کرد: پیشنهاد برگزاری همایش منطقه‌ای در زمینه مبارزه با قاچاق کالا و ارز را با حضور استان‌های همجوار داریم، زیرا سرریز عملکرد این استان‌ها به کرمان می‌آید.

قویدل با اشاره به مشکلات و موانع سر راه مبارزه با قاچاق کالا بیان کرد: قیمت اعلامی برخی اقلام قاچاق از سوی ستاد متناسب با قیمت واقعی نیست لذا جریمه تعزیرات و مجازات‌ها سبک بوده و تاثیر منفی دارد.

این مقام قضائی بیان کرد: مراجع کاشف برای تحویل کالای قاچاق مشکل دارند و باید اموال تملیکی این زیرساخت را در شهرستان‌ها فراهم کنند.

وی اظهار کرد: نبود بانک اطلاعاتی جامع از قاچاقچیان حرفه‌ای برای دستگاه ها، نبود انبار نگهداری محموله‌های نفتی، عدم استقرار ماموران ویژه در اجرای احکام قوه قضائیه، عدم نظارت کافی بر ورود و خروج خودرو‌های حمل بار و ... از جمله مشکلات دیگر در زمیه مبارزه با قاچاق کالا در استان کرمان است.

قویدل با اشاره به لزوم برق دار کردن چاه‌های دیزلی در مناطق در معرض قاچاق سوخت، گفت: در بحث تقنینی مقابله با قاچاق کالا نیز با مشکلاتی مواجه هستیم و به عنوان مثال نیروی انتظامی در برخورد و بازرسی از اماکن با مشکل مواجه است که باید از سوی ستاد این مسئله پیگیری شود.

وی در پایان اظهار کرد: برخورد با خودرو‌های شوتی (حمل اتباع غیرمجاز) مورد تاکید است و در این زمینه خلاء قانونی وجود دارد.
سلام پرواز
خیرات نان
بلیط اتوبوس
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۴
انتشار یافته: ۵
کرم درخت سیب از خود درخت است دشمن 20 درصد ماجراست دشمن مردم از خودی هاست
علت قاچاق نبود شغل بدلیل فقر است. مشکل در کاهش سرمایه در کشور است. ما باید تولید و صادراتمان را بیشتر کنیم. وقتی پول نداشته باشیم ، فقر گسترده تر و تورم افسارگسیخته تر خواهد شد. ما به پول حاصل از صادرت و توریسم به سرعت نیاز دارم ، پول ، پول.
به نام خدا
متن را مطالعه نکردم چون طاقت آن را نداشتم ولی در رابطه با تیتر بسیار بسیار و بسیارهای بی کران باعث تاسف و شرمندگی است باید از خجالت آب شویم و به زمین فرو رویم شاید مردم چاره ای و پناهگاهی پیدا کنند همین و بس
با شلیک مستقیم همه انها را به درک واصل کنید نه کوله بران نیازمند را
تا مثل کشور چین این مفسدین خائن تشخصی داده نشده و اعدام نشوند یا انگشتانشان قطع نشود، این مملکت همیشه گرفتار این پدیده شوم خواهد بود و هیچ وقت به هیچ جایی نمیرسیم
برچسب منتخب
# ماه رمضان # عید نوروز # جهش تولید با مشارکت مردم # دعای روز هفدهم رمضان