صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

توقف خانگی عجیب فولاد مقابل آلومینیوم قعرنشین

کد خبر: ۱۰۱۸۳۸۰
| |
8322 بازدید

دو تیم فولاد خوزستان و آلومینیوم اراک به تساوی بدون گل رضایت دادند.

به گزارش ایسنا، دیدار دو تیم فولاد خوزستان و آلومینیوم اراک در قالب هفته چهارم لیگ برتر ساعت ۱۶:۴۰ دقیقه در ورزشگاه شهدای فولاد خوزستان برگزار شد که این بازی در نهایت با تساوی بدون گل به پایان رسید.

دو تیم در نیمه اول نتوانستند موقعیت‌ خطرناکی روی دروازه یکدیگر ایجاد کنند و بازی در این نیمه با تساوی بدون گل به پایان رسید.

در دقیقه ۷۱ سانتر زمینی مهران درخشان مهر به لوسیانو پریرا رسید و شوت او در محوطه جریمه با واکنش پورحمیدی دروازبان آلومینیوم همراه شد و او بهترین موقعیت این بازی را مهار کرد.

در دقیقه ۸۲ شوت پاتوسی از زاویه بسته با واکنش پورحمیدی به کرنر رفت.

در دقیقه ۸۴ شوت آیاندا پاتوسی هافبک فولاد روی یک ضربه کاشته از محوطه جریمه با واکنش زیبای حسن پورحمیدی به کرنر رفت.

در دقیقه ۸۷ سانتر پاتوسی و ضربه فرشاد احمدزاده از سمت راست دروازه آلومینیوم به بیرون رفت.

این دیدار در نهایت با تساوی بدون گل دو تیم به پایان رسید تا شاگردان خطیبی دومین تساوی پیاپی خود را تجربه کنند و دو امتیازی شوند.

فولادی‌ها با تک امتیاز این بازی ۶ امتیازی شدند و بالا نشین جدول باقی ماندند.

صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات