میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

درخواست بخشش بعد از قتل اینستاگرامی

متهم گفت: درگیری از لایو اینستاگرام شروع و به خیابان کشیده شد. آن شب وقتی با کامران، مقتول پرونده و دوستانش روبه‌رو شدیم، درگیری میان ما بالا گرفت. چند نفر از دوستان کامران دعوا را شروع کردند. ما دو تیر هوایی شلیک کردیم که یکی از گلوله‌ها به پای کامران برخورد کرد و دوستانم هم با قمه به او ضربه زدند، اما نمی‌دانیم چطور گلوله دیگر به چشم دانیال برخورد کرد.
کد خبر: ۱۰۱۷۰۲۹
| |
9798 بازدید
|
۳
درخواست بخشش بعد از قتل اینستاگرامی

به گزارش تابناک به نقل از شرق،مردانی که در کری‌خوانی اینستاگرامی مرتکب قتل شده بودند، در آخرین دفاعیات خود از اولیای دم درخواست بخشش کردند.

 در این درگیری چشم چپ یک میانجی نیز کور شده بود که در دادگاه درخواست دیه را مطرح کرد. آذر سال ۹۷ صدای شلیک دو گلوله در یکی از محله‌های ورامین پیچید. همسایه‌ها که از خانه‌شان بیرون دویده بودند، شاهد درگیری دسته‌جمعی میان چند جوان بودند. در این میان، کامران ۲۸‌ساله که به‌شدت زخمی شده بود، به همراه مرد جوانی به نام دانیال که از ناحیه چشم آسیب دیده بود، به بیمارستان منتقل شدند، اما تلاش پزشکان برای نجات کامران بی‌نتیجه ماند و او به‌خاطر شدت خونریزی جان سپرد. دانیال نیز تحت عمل جراحی قرار گرفت، اما چشم چپش به خاطر اصابت گلوله نابینا شد.

پزشکی قانونی در گزارشی اعلام کرد کامران به دلیل ضربات متعدد قمه و شلیک گلوله از پا درآمده است. با شناسایی متهمان و صدور کیفرخواست برای آنها، پرونده برای رسیدگی به دادگاه کیفری استان تهران فرستاده شد و متهمان پای میز محاکمه رفتند.

آن‌ها در جلسه اول محاکمه جزئیات درگیری را تشریح کردند. یکی از این افراد گفت: درگیری از لایو اینستاگرام شروع و به خیابان کشیده شد. آن شب وقتی با کامران، مقتول پرونده و دوستانش روبه‌رو شدیم، درگیری میان ما بالا گرفت. چند نفر از دوستان کامران دعوا را شروع کردند. ما دو تیر هوایی شلیک کردیم که یکی از گلوله‌ها به پای کامران برخورد کرد و دوستانم هم با قمه به او ضربه زدند، اما نمی‌دانیم چطور گلوله دیگر به چشم دانیال برخورد کرد.

بعد از اینکه هر سه متهم دفاعیات خود را مطرح کردند، ادامه رسیدگی به جلسه دوم کشیده شد و در جلسه دوم متهمان برای بیان آخرین دفاع در جایگاه قرار گرفتند. همه متهمان درخواست بخشش کردند و گفتند قصد قتل نداشتند. آن‌ها گفتند از اتفاقی که افتاده بسیار پشیمان هستند. با پایان جلسه دادگاه، قضات برای صدور رأی دادگاه وارد شور شدند.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۳
امیدار
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۵۹ - ۱۳۹۹/۰۹/۰۴
تیر هوایشون خورده به پای کامران،،، مگه کامران در چه وضعیتی بوده که تیر هوایی میخوره به پاش؟؟!!!
ناشناس
|
Netherlands
|
۱۴:۱۲ - ۱۳۹۹/۰۹/۰۴
کشور جولانگاه لات ها شده است.
محمد کیان
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۳۸ - ۱۳۹۹/۰۹/۰۴
گانگستر لنده ؟؟؟
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت