ادعای نتانیاهو: من و فرزندانم را به قتل تهدید کرده‌اند

بنیامین نتانیاهو در سخنانی در مراسم یادبود اسحاق رابین نخست وزیر اسبق رژیم صهیونیستی در کنست(پارلمان)، ضمن مقایسه تهدید رابین قبل از ترورش با تهدیدات کنونی علیه خود ادعا کرد که 25 سال پس از قتل رابین، اکنون نخست وزیر و فرزندانش صریحا تهدید به قتل می‌شوند.
کد خبر: ۱۰۱۲۰۹۳
| |
6680 بازدید
|
۱
ادعای نتانیاهو: من و فرزندانم را به قتل تهدید کرده‌اند

به گزارش تابناک به نقل از تسنیم، پس از این سخنان، سر و صدای شماری از اعضای کنست رژیم صهیونیستی بلند شده و به او اعتراض کردند.

ادعای نتانیاهو در حالی است که اعتراضات صهیونیست‌های مهاجر به سوء مدیریت و ناکارامدی وی اعضای کابینه‌اش به ویژه تشدید بحران اقتصادی در سایه شیوع روزافزون کرونا همچنان ادامه دارد.

خاطرنشان می‌شود عصر روز شنبه چهارم نوامبر 1995 اسحاق رابین نخست وزیر رژیم اشغالگر قدس به دست یک یهودی به نام «ایگال عمیر» ترور شد و به هلاکت رسید.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۰۲ - ۱۳۹۹/۰۸/۰۹
تو الان هم مرده متحرکی
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت
آخرین اخبار