میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

این طومار چینی ۴۱ میلیون دلار می‌ارزد!

یک نقاشی طوماری ۷۰۰ ساله متعلق به سلسله یوان چین، در حراجی ساتبیز در هنگ‌کنگ به قیمت ۴۱ میلیون و ۸۰۰ هزار دلار چکش خورد.
کد خبر: ۱۰۰۸۱۳۱
| |
7923 بازدید
این طومار چینی ۴۱ میلیون دلار می‌ارزد!

به گزارش نابناک، این طومار دو متری اثری از رن رنفا (Ren Renfa) از هنرمندان مشهور و مقامات دولتی چین است که پنج شاهزاده چینی را به همراه چهار ملازمشان سوار بر اسب به تصویر می‌کشد؛ یکی از این شاهزادگان شوان زونگ اول است که بعدها با ۴۴ سال فرمانروایی، رکورددار مدت زمامداری در دودمان تانگ شد.

این نقاشی طوماری در کلکسیون‌های سلطنتی ثبت شده و تعدادی مهر از جمله مهرهای چند امپراطوری بر آن خورده است. این اثر هنری در سال ۱۹۲۲ پس از سقوط سلسله چینگ توسط پویی، آخرین امپراطور چین، از شهر ممنوعه خارج شد.

رقم تخمینی فروش این اثر بین ۱۰ تا ۱۵ میلیون و ۵۰۰ هزار دلار برآورد شده بود.

اکثر بیست و یک اثر به جا مانده از رن رنفا یا در موزه‌ها نگهداری می‌شود یا متعلق به مجموعه‌داران خصوصی است.

منبع: ایرنا
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت