بازدید 10252
۱

اعلام آمادگی روسیه برای میانجی‌گری بین ایران و آمریکا

«سرگئی لاوروف» وزیر امور خارجه روسیه امروز (جمعه) گفت که مسکو آماده است تا برای برقراری گفت‌وگو بین ایران و ایالات متحده، کمک کند.
کد خبر: ۱۰۰۳۴۳۷
تاریخ انتشار: ۲۸ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۳:۵۱ 18 September 2020

به گزارش تابناک به نقل از خبرآنلاین، لاوروف در مصاحبه با شبکه «ریانووستی»با بیان اینکه تحریم‌های آمریکا علیه ایران فایده‌ای نداشته و نخواهد داشت، تاکید کرد که تلاش‌های واشنگتن برای ایجاد گفت‌وگو درباره مشکلات خاورمیانه و شمال آفریقا،در یک مسیر ضد ایرانی، بی‌ثمر خواهد بود.

بر این اساس، وی مشکل را در تلاش دولت آمریکا برای «اهریمن‌سازی» از ایران دانسته و توضیح داد: «همواره ایران را مشکل اصلی در تمام منطقه جلوه دادند، حتی در مناطق دیگر جهان، ایران را به نحوی به دخالت در امور داخلی کشورهای دیگر متهم کردند».

وزیر خارجه روسیه با ناامیدکننده خواندن این رویکرد آمریکا در قبال ایران، اظهار داشت: «زیرا مشکلات را فقط می‌توان با رفتار قابل اعتماد و با ثبات آنهم از طریق توافق‌هایی بین تمام طرف‌ها حل کرد. لکن تمام منطق کنونی سیاست آمریکا بر مبنای این واقعیت است که ایران باید مرکز تمام تلاش‌ها برای مهار، تنبیه یا تغییر دادن رژیم آن قرار بگیرد».

به نوشته وبگاه ریانووستی، لاوروف این مسیر آمریکا را منتهی به بن‌بست توصیف کرده و افزود: «تحریم‌هایی که آمریکا تلاش می‌کنند از طریق آنها ایران را خفه کند، هیچوقت فایده نداشته و فایده‌های هم نخواهند داشت».

وی همچنین با اشاره به بحران لیبی، اظهار داشت که مسکو شاهد تغییرات بسیار مثبتی در لیبی است که دلایلی برای خوش‌بین بودن به حل بحران این کشور می‌دهد.

وزیر خارجه روسیه ابراز امیدواری کرد که در صورت محقق شدن حداقل تضمین امنیتی در لیبی، مسکو سفارتخانه خود در پایتخت این کشور را بازگشایی کند.

آمریکا در تاریخ ۲۵ مرداد تلاش کرد طعنامه‌ای که خواستار جلوگیری از انقضای محدودیت‌های تسلیحاتی علیه ایران بود، تصویب کند اما شکست خورد. این در حالی است که واشنگتن اعلام کرده بود چنانچه در تمدید محدودیت‌های تسلیحاتی علیه ایران موفق نشود قصد دارد بر حسب تفسیر خود از قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت و توافق هسته‌ای برجام برای بازگرداندن تحریم‌های بین‌المللی علیه ایران اقدام کند.

بامداد امروز نیز «مایک پامپئو» وزیر خارجه آمریکا با تکرار ادعای بازگشت تحریم‌های سازمان ملل علیه ایران در روز دوشنبه، گفت واشنگتن از همه کشورهای جهان می‌خواهد که تابع قطعنامه شورای امنیت باشند.

 

تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۴
انتشار یافته: ۱
اگر روسیه، چین ، اروپا در نقش دوستان و ایران در زمان انعقاد توافق بین المللی در برجام دقت لازم را می نمود، باعث دوگانگی در برجام و قطعنامه نمی شد. با این بی توجهی برجام و قطع نامه 2231 دو چیز متفاوت شده است. درست است که ایالات متحده امریکا از برجام خارج شده ، ولی از قطعنامه 2231 شورای امنیت که خارج نشده است. قطعنامه های شورای امنیت از هر توافق بین المللی معتبرتر است. بنابراین ایالات متحده امریکا یکی از عضو های این قطع نامه است(آنچه که در این قطعنامه آمده است) و این حق را دارد که از مفاد آن استفاده نماید و قدرت به کاربردن آن را دارد. از برجام خارج شده و استناد به استحکام به برجام را هم ندارد که مانع از بین رفتن برجام باشد، بنابراین بطور منطقی و حقوقی این بند شمولیت استناد ندارد، که در قطعنامه آمده است. لذا در ظاهر از نظر حقوقی ایالات متحده می تواند این کار را بکند. چون حق وتو هم دارد تمامی نظرات دیگر قدرت های حق وتو را در خصوص حمایت از ایران را وتو خواهد کرد
برچسب منتخب
# حمله به کنسولگری ایران در سوریه # جهش تولید با مشارکت مردم # اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل