میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

اهدای عضو کودک پنج ساله زنجانی

دهمین مورد اهدای عضو استان در سال جاری، با اهدای کبد و کلیه‌های یک کودک پنج ساله سلطانیه‌ای به ثبت رسید.
کد خبر: ۱۰۰۰۵۳۰
| |
6143 بازدید
اهدای عضو کودک پنج ساله زنجانی

به گزارش تابناک به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، مسؤول شبکه فراهم آوری پیوند اعضای دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان زنجان گفت: پس از تایید مرگ‌مغزی "محمد یاسین بهرامی" کودک پنج ساله ساکن سلطانیه که در اثر سقوط از ارتفاع دچار آسیب دیدگی شده بود، این بیمار با کسب رضایت از خانواده، روز گذشته برای اهدای ارگان‌ها به بیمارستان سینای تهران منتقل و این عمل خداپسندانه انجام شد.


شهریار اماموردی افزود:هر مورد مرگ مغزی می‌تواند یک تا هشت بیمار نیازمند پیوند عضو را از مرگ نجات دهد و به همین دلیل این موضوع از اهمیت خاصی برخوردار است.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت