افتتاح ایستگاه‌های جدید مترو تهران تا پایان امسال

مدیرعامل شرکت مترو تهران توضیحاتی درباره افتتاح ۱۲ ایستگاه جدید مترو ارائه کرد.
کد خبر: ۹۹۹۲۰۴
| |
19313 بازدید
افتتاح ایستگاه‌های جدید مترو تهران تا پایان امسال

به گزارش تابناک به نقل از فارس، علی امام مدیرعامل شرکت مترو تهران درباره سرانجام افتتاح ۱۲ ایستگاه متروی تهران در سال جاری و وعده‌های شهرداری در این زمینه به شهروندان اظهار داشت: افتتاح ۱۲ ایستگاه تا پایان امسال مورد پیگیری شهرداری تهران قرار دارد و ما اقدامات لازم را در این راستا در دستورکار قرار داده‌ایم.

وی افزود: برای افتتاح این ۱۲ ایستگاه، از منابع مالی اوراق مشارکت سال ۹۷ که بیش از ۵۱۰ میلیارد تومان است، همچنین اوراق مشارکت سال ۹۹ که یک‌هزار میلیارد تومان درنظر گرفته شده بهره‌مند خواهیم شد.

امام ادامه داد: همچنین ۵۰ درصد بودجه مصوب امسال متروی تهران که کل آن ۲ هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان است، در صورتی که محقق شود، ۱۲ ایستگاه تا قبل از پایان سال افتتاح خواهد شد.

مدیرعامل شرکت متروی تهران در پاسخ به این پرسش که افتتاح ۱۲ ایستگاه جدید در کدام خطوط قرار دارد، گفت: ۷ ایستگاه شامل ایستگاه امیرکبیر، تربیت مدرس، شهرک آزمایش، یادگار امام،‌اشرفی اصفهانی و ستاری در خط ۶ و چهار ایستگاه آهنگ، محلاتی، قیام و برج میلاد در خط ۷ و یک‌ایستگاه نیز در خط ۳ در صورت تأمین اعتبار تا پایان سال افتتاح خواهد شد.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
کدام کالا را نسبت به قبل کمتر مصرف می‌کنید؟
الی گشت