طالبان مذاکرات را موکول به آزادی همه زندانیانش کرد

سخنگوی دفتر سیاسی گروه طالبان اعلام کرد که هیئت مذاکره‌کننده که قرار بود دور جدید مذاکرات را آغاز کند، هنوز به قطر نرسیده است.
کد خبر: ۹۹۷۷۲۱
| |
5961 بازدید
طالبان مذاکرات را موکول به آزادی همه زندانیانش کرد
به گزارش تابناک به نقل از ایلنا به نقل از القدس العربی، «سهیل شاهین»، سحنگوی دفتر سیاسی گروه طالبان اعلام کرد هیئت مذاکره‌کننده که قرار بود دور جدید رایزنی­‌ها را در دوحه آغاز کند، هنوز به قطر نرسیده است.

شاهین اعلام کرد که مسیر مذاکرات پیش از آزادی همه زندانیان گروه بر اساس توافق دوحه تکمل نخواهد شد.

وی تاکید کرد که قرار بود همه زندانیان طالبان پیش از آغاز مذاکرات آزاد شوند.

شاهین اطلاعاتی در مورد اختلال در مسیر آزادی آخرین دسته از زندانیان طالبان توسط مقامات کابل را تایید کرد.

وی در پاسخ به پرسشی درباره تعیین زمان نهایی برای تکمیل روند مذاکره تاکید کرد که این امر منوط به پای‌بندی دولت افغانستان به مفاد توافق امضا شده در دوحه است و این مسیر مشروط به اجرای این توافق است.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت