کشف کلاهبرداری ۳ میلیاردی در مرکز لرستان

رئیس پلیس آگاهی لرستان از کشف یک فقره کلاهبرداری به ارزش ۳ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال و دستگیری متهم در خرم‌آباد خبر داد.
کد خبر: ۹۹۷۴۹۰
| |
13946 بازدید
|
۱
به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، سرهنگ عباس نظری امروز ۲۸ مردادماه در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: در پی اعلام شکایت فردی به پلیس آگاهی لرستان مبنی بر اینکه شخصی با به‌کارگیری روش‌های متقلبانه مبلغ کلانی را از وی کلاهبرداری است، موضوع به صورت ویژه در دستور کار کارآگاهان مبارزه با جعل و کلاهبرداری قرار گرفت.

وی تصریح کرد: در تحقیقات به عمل آمده توسط ماموران محرز شد، شاکی یک واحد آپارتمان یک‌صد متری را بر اساس یک فقره وکالتنامه از فردی به مبلغ سه میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال خریداری که پس از مدتی متوجه می‌شود ملک مذکور متعلق به فرد دیگری است.

رئیس پلیس آگاهی لرستان خاطرنشان کرد: کارآگاهان آگاهی موفق به شناسایی متهم شدند و با هماهنگی مقام قضائی در عملیاتی غافلگیرانه وی را دستگیر کردند.

نظری با بیان اینکه متهم به کلاهبرداری سه میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال اعتراف کرده است، گفت: با تکمیل پرونده فرد متخلف برای ادامه مراحل قضائی به مرجع ذی صلاح معرفی شد.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۳
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۶:۵۲ - ۱۳۹۹/۰۵/۳۰
چه عجب
با توجه به وضعیت شیر تو شیر ثبت املاک و رواج معاملات عادی و وکالتی ، هر روز تعداد زیادی فروش مال غیر رخ می دهد و از این برخوردها هم خبری نیست ، حالا این یکی خونش رنگین تر بوده؟
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
مرجع جواهرات
الی گشت