بازدید 8496
رییس سازمان اورژانس کشور

همچنان مزاحم تلفنی داریم! / تمهیدات اورژانس برای کنکور / تدارک اورژانس و بیمارستان ریلی در کشور/ خودروسازان وطنی نتوانسته اند آمبولانس تولید کنند/ تحریم‌ها شامل حال اورژانس هم شده است

خدمات اورژانس در همه سطوح برای مردم رایگان است و تنها جایی که ارائه خدمات رایگان را بدون منت ادامه می‌دهد، سازمان اورژانس است. همزمان با اقداماتی که انجام می‌دهیم، سامانه ۱۱۵ به متخصصان حاضر در دیسپچ متصل می‌شود تا خدمات درمانی از همان محل تا تحویل بیمار به بیمارستان انجام شود.
کد خبر: ۹۹۷۱۸۹
تاریخ انتشار: ۲۷ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۳:۱۸ 17 August 2020
تابناک اجتماعی
رییس سازمان اورژانس کشور گفت: تحریم‌ها شامل حال اورژانس هم شده و پشتیبانی آمبولانس‌ها انجام نمی‌شود؛ اما براساس برنامه‌ریزی سازمان اورژانس کشور تعداد آمبولانس‌ها را به ۵۵۰۰ دستگاه ارتقا دادیم و خدمات را با سرعت مناسبی ارائه می‌دهیم.

به گزارش «تابناک»؛ پیرحسین کولیوند در نشست آنلاین خبری با اصحاب رسانه درباره تاثیر تحریم‌ها بر خدمات سازمان اورژانس کشور افزود: هرچند شاید اکنون هم به آمبولانس نیازمند باشیم، با توجه به تامین آمبولانس‌ها در چند سال گذشته ـ که گشایشی اتفاق افتاده بود ـ در حال حاضر خدمات را با سرعت مناسبی ارائه می‌دهیم و زمان رسیدن ما به مددجو کاهش یافته است. نسبت به سال گذشته تقریبا ۴۰ درصد خدمات را افزایش دادیم و زمان حضور کاهش یافته است. قبلا ۳۸ دقیقه بود که الان کمتر از ۱۴ دقیقه است.

وی ادامه داد: اکنون در اورژانس هوایی ۴۵ بالگرد داریم که خدمات قابل توجهی ارائه داده است. در سازمان بهداشت جهانی که قبلا در حوادث ترافیکی جزو کشور‌های گروه هشتم جهان بودیم، اکنون جزو کشور‌های گروه الف هستیم و با کشور‌هایی مثل آلمان و فرانسه و انگلستان مقایسه می‌شویم.

 
همچنان مزاحم تلفنی داریم!/ تمهیدات اورژانس برای کنکور/ ۷۵ درصد بیماران کرونا توسط اورژانس به بیمارستان منتقل شد/ خودروسازان وطنی ننتوانسته اند آمبولانس تولید کنند/ تحریم‌ها شامل حال اورژانس هم شده است
 
رییس سازمان اورژانس کشور در پاسخ به سوال دیگری درباره اجرای قانون بهره وری در این سازمان بیان کرد: شبهاتی در زمینه قانون بهره وری قبلا وجود داشت که با حضور در دیوان عدالت حل شد و همکارانی که دستورالعمل اجرای قانون بهره وری را اجرایی می‌کند، برای آن‌ها انجام می‌شود. شبهه‌ای از زمان شروع آن وجود داشت که در حال انجام هستیم. این‌که همکاران ما جزو گروه بالینی هستند، شکی نیست و از این موضوع کاملا دفاع می‌کنیم. بودجه‌ای که باید برای این کار اختصاص داده شود باید توسط سازمان برنامه و بودجه در نظر گرفته شود که در حال پیگیری آن هستیم.

وی ادامه داد: در برخی موارد که از چه زمانی مشمول کارکنان می‌شود، شاید شبهاتی وجود داشته باشد. این طور نیست که قانونی بر زمین مانده باشد و همه ما تابع قانون هستیم.


تمهیدات اورژانس برای کنکور سراسری


کولیوند در پاسخ به سوالی درباره تمهیدات سازمان اورژانس کشور برای برگزاری کنکور سراسری اظهار کرد: برای برگزاری کنکور سراسری با هماهنگی معاونت بهداشت آماده هستیم و پروتکل‌های آماده شده نیز اجرایی می‌شود. سازمان اورژانس کشور هیچ وقت خود را جدا از سایر همکاران نمی‌داند و در کنار داوطلبان کنکور هستیم.

وی بیان کرد: برای مراسم محرم نیز بر اساس هرچه پروتکل‌های بهداشتی و درمانی بوده، اقدام خواهد شد و در کنار مردم خواهیم بود و خدمات را گسترده‌تر خواهیم کرد. ضمن این‌که نشانه‌ای از ماه محرم را در آمبولانس‌ها خواهیم داشت که به نوعی در این عزاداری‌ها شریک هستیم. ممکن است وزارت کشور یا وزارت ارشاد یا سازمان تبلیغات اسلامی تمهیداتی داشته باشند که ما عین مصوبات ستاد ملی مقابله با کرونا را رعایت می‌کنیم.

وی درباره اورژانس ریلی اظهار کرد: آمبولانس ریلی یکی از آرزو‌های ما بود که با کمک وزیر راه و شهرسازی و حمایت مدیرعامل راه آهن قرار بر این شد که ۳۰ واگن را به صورت آمبولانس ریلی داشته باشیم و سپس دو بیمارستان برای ریل آمبولانس تجهیز شوند که اولین مورد در عید غدیر بهره برداری شد. این آمبولانس‌ها به لوکوموتیو‌ها متصل می‌شوند. آموزش خدمات در واگن‌ها نیز انجام می‌شود تا کمک‌های اولیه و خود امدادی و دگر امدادی و درخواست امداد از سامانه ۱۱۵ نیز انجام شود.

کولیوند افزود: حتما دو بیمارستان ریلی را هم در کشور راه اندازی می‌کنیم و اگر این ۳۰ ریل راه اندازی شود تمام خطوط را پوشش خواهد داد.

کولیوند گفت: سازمان اورژانس کشور از ابتدای شیوع ویروس کرونا برنامه ریزی‌هایی در این زمینه کرده و وارد عملیات شد. برنامه ریزی دقیقی برای مواجهه با این بیماری از طرف اورژانس انجام و آموزش‌های لازم به پرسنل ارائه شد. از ابتدا دچار شتاب زدگی و عجله نشده و دقیق کار‌های فوریت‌های پزشکی را انجام دادیم. انتقال دانشجویان ایرانی از چین توسط سازمان اورژانس کشور و قرنطینه این دانشجویان برای ۱۴ روز انجام شد. ارائه خدمات فوریت‌های پزشکی برای بیمارانی که با ویروس کرونا مواجه شده بودند نیز توسط تیم عملیات ویژه اورژانس انجام شد. این تیم از دو سال قبل شکل گرفت که یک تیم بین المللی محسوب می‌شود و در سراسر کشور حضور دارند. این تیم عملیات ویژه برای خدمت رسانی در زمان‌هایی مثل سیل و زلزله و طوفان و بیماری‌هایی مثل کرونا ایجاد شده و تجهیزات کافی و لازم هم برای این تیم فراهم شده است.

وی ادامه داد: در طول این دوران با تماس‌های چهار برابری با دیسپچ‌ها مواجه شدیم. به سرعت طبقه همکف سازمان اورژانس را تبدیل به یک مرکز تلفن برای کرونا کردیم و همکاران ما داوطلبانه در این مرکز حاضر شده و پاسخ‌گویی به سوالات هم در این مرکز انجام شد. هنوز این مرکز در حال خدمت رسانی به افرادی است که نیازمند کمک هستند. یکی از اقدامات دیگر سازمان اورژانس کشور، ارسال تجهیزات و لوازم حفاظت فردی به دانشگاه‌های علوم پزشکی بود.

رییس سازمان اورژانس کشور افزود: شاید بسیاری از افراد برای دریافت خدمات به بیمارستان‌ها مراجعه نکنند، اما خدمات فوریت‌های پزشکی کاهش پیدا نکرده و این خدمات با دقت بالا ارائه می‌شود. رضایت مندی مردم دلیل بر ارائه خدمات مناسب توسط سازمان اورژانس است. در بحران کرونا نیز سعی و تلاش ما این بود که به بقیه سازمان‌ها که به کمک نیاز داشتند هم کمک کنیم. بعد از گذشت شش ماه همکاران ما هنوز در آماده باش هستند و ۴ نفر از همکاران ما به شهادت رسیده و ۱۹۰۰ نفر از همکاران ما در اورژانس به ویروس کرونا مبتلا شدند.

کولیوند بیان کرد: در همین بازه زمانی ۱۱۵ پروژه جدید افتتاح شد که یکی از آن موارد راه اندازی اورژانس ریلی بود که برای اولین بار در کشور اتفاق افتاد.


رضایت مندی از اورژانس ۱۱۵ افزایش یافته است


وی گفت: برای کرونا از تیم عملیات ویژه استفاده می‌شود که تجهیز شده‌اند. در نتیجه تاثیری بر کاهش ارائه خدمت به سایر مردم نداشته است. اگر بررسی میدانی انجام دهید، مشاهده می‌شود که میزان رضایت مندی مردم از اورژانس ۱۱۵ افزایش یافته و تقدیر و تشکر از سامانه ۱۹۰ خیلی بیشتر از شکایت‌ها و انتقاد‌ها است. یعنی تعداد شکایت‌ها و انتقاد‌ها برای اورژانس ۱۱۵ بسیار کاهش یافته است.

وی بیان کرد: خدمات اورژانس در همه سطوح برای مردم رایگان است و تنها جایی که ارائه خدمات رایگان را بدون منت ادامه می‌دهد، سازمان اورژانس است. همزمان با اقداماتی که انجام می‌دهیم سامانه ۱۱۵ به متخصصان حاضر در دیسپچ متصل می‌شود تا خدمات درمانی از همان محل تا تحویل بیمار به بیمارستان انجام شود.

رییس سازمان اورژانس کشور در پاسخ به سوالی درباره افزایش نیروی انسانی در این سازمان گفت: در حال حاضر هم نیرو‌های اورژانس کم است. در استخدام‌های جدید نیز وزارت بهداشت نظر ویژه‌ای به اورژانس دارد و از مجوز استخدام سه هزار نفر، ۵۰۰ نفر برای فوریت‌های پزشکی در نظر گرفته شده و ۳۵۰ نفر نیز به صورت قراردادی جذب می‌شوند و از هفت هزار نفر بعدی هم تعداد قابل توجهی به اورژانس ۱۱۵ اختصاص داده شده است.

وی ادامه داد: البته همچنان به دنبال جذب نیروی انسانی هستیم. در حال حاضر ۳۰ درصد دانشجویان که از ترم قبل وارد دانشگاه شدند از خواهران هستند.
 
همچنان مزاحم تلفنی داریم!/ تمهیدات اورژانس برای کنکور/ ۷۵ درصد بیماران کرونا توسط اورژانس به بیمارستان منتقل شد/ خودروسازان وطنی ننتوانسته اند آمبولانس تولید کنند/ تحریم‌ها شامل حال اورژانس هم شده است

کولیوند گفت: در آموزش عمومی خوب کار کردیم. به طور مثال در دو سال گذشته برای چهارشنبه سوری توانستیم ۶۵ درصد مصدومان چهارشنبه آخر سال را کم کنیم. با وزیر آموزش و پرورش نیز هماهنگی‌هایی انجام شده که در کتاب‌های درسی مطالب امدادخواهی و خود امدادی و دگر امدادی را آموزش بدهیم.

وی ادامه داد: با حضور پررنگ گروه آموزشی ما در مدارس این اقدامات انجام خواهد شد و در عین حال از فضای مجازی هم می‌توانیم کمک بگیریم. این موارد هم می‌تواند از حوادث پیشگیری کرده و جان‌ها را نجات بدهد.

رییس سازمان اورژانس کشور اظهار کرد: برای تخت‌های بیمارستانی اورژانس تمهیدات خاصی اندیشیده شده و جمهوری اسلامی ایران یکی از کشور‌هایی است که توانسته خدمات گسترده‌ای را به بیماران کرونایی ارائه بدهد. ۷۵ درصد بیماران مبتلا به کرونا توسط اورژانس به بیمارستان‌ها منتقل شده و صد در صد این بیماران که بین بیمارستان‌ها منتقل شده‌اند هم توسط اورژانس انتقال پیدا کرده‌اند. تاکنون کمبود تخت گزارش نشده و معاونت درمان در این زمینه برنامه ریزی کرده است.

وی افزود: اضافه بر وظیفه ذاتی خود، برای این حوادث هم برنامه ریزی می‌کنیم تا حضور داشته باشیم. هر جا با برنامه ریزی عمل کردیم، عقب نیفتاده و دچار شتاب زدگی نشدیم. با برنامه ریزی دقیق‌تر می‌توانیم خدمات بهتری ارائه بدهیم. امروز با مسئولان معاونت بهداشت هم جلسه‌ای داشتیم تا سناریو‌های مختلف در فصل‌های آینده را تعریف کرده و برنامه ریزی کنیم.


حضور اورژانس در مترو


کولیوند در پاسخ به سوالی درباره حضور اورژانس در مترو گفت: چند سال است در ایستگاه امام خمینی (ره) و صادقیه مستقر هستیم و هرجایی که مترو در اختیار ما بگذارد، پایگاه اورژانس را فعال می‌کنیم. رایزنی‌هایی با مترو برای راه اندازی پایگاه‌های جدید انجام شده است. شهرداری تهران هم همکاری خوبی با سازمان اورژانس دارد و ۳۲ پد بالگرد را برای اورژانس ایجاد کرده است.

وی ادامه داد: همچنین سوله‌های بحران هم در اختیار اورژانس قرار داده شده است. در کنار آتش نشان‌ها، پایگاه اورژانس هم وجود دارد و همراه با آتش نشان‌ها، نیرو‌های اورژانس هم اعزام می‌شوند. در بسیاری مواقع ممکن است برای آتش نشان‌ها اتفاقی بیفتد که ما پشتیبانی می‌کنیم.

وی در پاسخ به سوالی درباره موتور آمبولانس‌ها اظهار کرد: یکی از کار‌های موفق سازمان اورژانس کشور، راه اندازی اورژانس موتوری بود که توانست خود را سریع‌تر به مددجو برساند. اورژانس موتوری به کاهش هزینه‌ها و افزایش سرعت کمک کرد. این کار در تهران در ابتدا با ۳۳۰ دستگاه موتور آمبولانس آغاز شد. برای پوشش سایر شهرها، هزار دستگاه دیگر موتور آمبولانس هم خریداری شد و به زودی به ناوگان اورژانس اضافه می‌شود. مردم حق بهترین خدمات را دارند و در انتخاب موتور هم این مراحل را انجام دادیم.

وی بیان کرد: اورژانس همچنان مزاحم تلفنی دارد و شاید این موضوع به فرهنگ سازی نیاز داشته باشد. خواهش ما این است که در شرایط سخت کنونی که همکاران ما با تمام وجود کار می‌کنند، دیگر مزاحم تلفنی یک ظلم مضاعف است. دستگاه‌های دیگر هم از لحاظ قانونی برای پیشگیری و پیگیری این مزاحم‌های تلفنی با ما همکاری می‌کنند. بین ۲۵ تا ۳۰ درصد تلفن‌ها با اورژانس، مزاحم است.


آمادگی برای مراسم اربعین


کولیوند در پاسخ به سوالی درباره برگزاری مناسبت‌هایی مثل اربعین و محرم اظهار کرد: در این زمینه تابع تصمیم‌های ستاد ملی کرونا هستیم. اگر ستاد اربعین تصمیمی را بگیرد، حتما برنامه ریزی داریم. در حال حاضر هم برای سناریو‌های مختلف برنامه ریزی کردیم. اگر مراسم اربعین برگزار شود، بر اساس پروتکل‌ها اقدام خواهیم کرد. این طور نیست که عقب بیفتیم یا کم کاری کنیم. وظیفه ذاتی ما فوریت‌های پزشکی است و پشتیبانی این مراسم هم جزیی از خدمات ما محسوب می‌شود.

رییس سازمان اورژانس کشور در پاسخ به سوالی درباره خرید موتور برای موتور آمبولانس‌ها گفت: هنوز موتور آمبولانس تولید داخل که خدمات ما را پوشش بدهد نداریم. البته با تولیدکنندگانی مذاکره کردیم. حتی در تولید آمبولانس هم همین طور است و هیچ کدام از خودروسازان نتوانسته‌اند آمبولانس تولید کنند. یک سال است که با تولیدکنندگان برای ساخت اتوبوس آمبولانس مذاکره می‌کنیم تا از توانمندی خودمان استفاده کنیم.
 
تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۲
انتشار یافته: ۱۰
مملکت قوه قضائیه داره، کسی مزاحم شد، شما گزارش بده به پلیس اونها هم اقدام میکنند. 6 ماه برای طرف حبس ببرند کسی جرات میکنه مزاحم 115 و 125 بشه؟
خودرو سازان آمبولانس پیشکش همون فرغون رو بسازند درست بسازند
بهترین کار برای مزاحمین تلفنی اورژانس : سلب امتیاز خط تلفن و اخذ جریمه سنگین مالی از مجرم دیوانه.
با نظر ناشناس 14:26موافقم مگهواسه مخابرات کاری داره که اینا رو کنترل کنه ،هرکار یراهی داره وقتی فرهنگ غلطی وجود داره با قوه ی قهریه میشه فرهنگ رو اصلاح کرد
وقتی میتونیم تانک درست کنیم پس امبولانس چیه
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۰۱ - ۱۳۹۹/۰۵/۲۷
اعتماد به نفست زیر سقف
كشور دارد ميشود بهشت خطا كاران
خودرو سازان ایرانی خیال میکنند با مسقف کردن وانتی که فنربندی ان برای حمل بار ساخته شده امبولانس تولید کرده اند.....بیچاره بیمار با این امبولانس های وطنی تا به بیمارستان یرسد اول باید به بخش اورتوپدی منتقل شود
سلام. برای اینکه انصاف رعایت بشه میگیم احتمالا تکنولوژی ساخت آمبولانس کمی بیشتر از ماشینهای عادی هستش و خودروساز نمیتونه "تجهیز" کنه.
ولی میشه هم گفت خودروساز نخواسته بسازه که تلاش کنه بسازه.
خودروسازان داخلی چرا باید با تولید امبولانس خود را به زحمت بندازند زحمت کشیدن و فکر کردن مال خودروساز خارجی است
میلیونها مشتری برای همین ماشینهایی که راحت تولید میشوند صف کشیده اند
خودروسازان تا این دولت دارند هیچ غمی ندارند
برچسب منتخب
# اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل # کنکور # حماس # تعطیلی پنجشنبه ها