میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

گوشت قربانی را پیش از مصرف در یخچال نگهداری کنید

مدیرکل دامپزشکی خراسان جنوبی اظهار کرد: مردم گوشت قربانی را به مدت حداقل ۲۴ ساعت در دمای چهار یا هشت درجه سانتی‌گراد در یخچال نگهداری کرده و سپس استفاده کنند.
کد خبر: ۹۹۳۸۳۱
| |
10408 بازدید
گوشت قربانی را پیش از مصرف در یخچال نگهداری کنید

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، محمد اصغرزاده، امروز جمعه ۱۰ مرداد به خبرنگاران رسانه‌های گروهی گفت: ۳۰ تیم نظارتی ثابت و ۳۹ تیم سیار و در مجموع ۶۹ تیم دامپزشکی خراسان جنوبی بر نحوه ذبح دام برای جلوگیری از بروز بیماری‌ها بر نحوه ذبح دام در عید قربان نظارت می‌کنند.

به گزارش ایسنا، وی افزود: این تیم‌ها متشکل از ۲۹ دامپزشک و ۷۰ بازرس گوشت هستند و ۱۳ ناظر شرعی نیز به همراه این تیم‌ها بر نحوه ذبح دام‌های قربانی نظارت دارند.

مدیرکل دامپزشکی خراسان جنوبی خواستار رعایت مسائل بهداشتی در ذبح دام‌ها شد و از مردم خواست از ذبح دام در کنار خیابان و معابر پرهیز کنند و در صورت مشاهده تخلف با متخلفان به جد برخورد می‌شود.

اصغرزاده با اشاره به اهمیت توجه به بیماری تب کریمه کنگو که از طریق دام به انسان منتقل می‌شود، تصریح کرد: مردم گوشت را به مدت حداقل ۲۴ ساعت در دمای چهار یا هشت درجه سانتی‌گراد در یخچال نگهداری کرده و سپس استفاده کنند.

مدیرکل دامپزشکی خراسان جنوبی با بیان اینکه در عید قربان امسال با توجه به شیوع کرونا، کشتار دام صرفا در کشتارگاه‌ها انجام می‌شود، افزود: نیروهایی از دانشگاه علوم پزشکی برای رصد پروتکل‌های بهداشتی حضور دارند.

وی با بیان اینکه فروش دام در خیابان‌ها تخلف است، یادآور شد: شهروندان در صورت تخلف مراتب را از طریق شماره ۱۵۱۲ و یا خط ثابت ۰۵۶۳۲۲۳۳۸۲۲ گزارش دهند.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت