انتقال ۱۴ زندانی پاکستانی به کشورشان از مرز میرجاوه

سفارت اسلام آباد در تهران در بیانیه‌ای از انتقال چهارده زندانی پاکستانی از ایران به این کشور خبر داد.
کد خبر: ۹۹۳۳۷۴
|
۰۷ مرداد ۱۳۹۹ - ۲۰:۱۰ 28 July 2020
|
12043 بازدید
به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، سفارت پاکستان در تهران با صدور بیانیه‌ای نوشت: در پی دیدار نخست وزیر عمران خان از ایران در آوریل ۲۰۱۹ که در آن از رئیس‌جمهور حسن روحانی خواست که زندانیان پاکستانی را به دلایل بشر دوستانه عفو نماید، ۱۴ زندانی پاکستانی امروز به پاکستان منتقل شدند.

این انتقال ذیل توافق "انتقال محکومان" که در سال ۲۰۱۴ منعقد شده از مرز میرجاوه-تفتان انجام گرفته و در آنجا مقامات پاکستانی زندانیان را تحویل گرفتند.

سیدکمال عبدالله، مشاور معاون وزیر عدالت و حقوق بشر ناظر تدارکات این انتقال بوده است. این اولین انتقال پس از به تصویب رسیدن این توافق در سال ۲۰۱۸ توسط هر دو کشور بوده است.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا موافق ساخت بمب اتم هستید؟
الی گشت