میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

بزرگترین سیاه‌چاله جهان رصد شد

دانشگاه ملی استرالیا به تازگی سیاه‌چاله‌ای را در جهان رصد کرده که تاکنون مشابه آن به لحاظ ابعاد وجود نداشته است.
کد خبر: ۹۸۷۸۲۱
| |
33334 بازدید
بزرگترین سیاه‌چاله جهان رصد شد


به گزارش تابناک به نقل از تسنیم؛ محققان دانشگاه ملی استرالیا به تازگی توانسته‌اند سیاه‌چاله‌ای را رصد کنند که حجم آن ۳۴ میلیارد بار از خورشید بزرگتر است.

اما نکته قابل توجه دیگر این سیاه‌چاله سرعت رشد آن است. این سیاه‌چاله با سرعتی که تاکنون نظیر نداشته در حال رشد است و در طول یک روز حجمی معادل خورشید را می‌بلعد.

این سیاهچاله J۲۱۵۷ نامگذاری شده است و ۸ هزار بار بزرگتر از سیاه‌چاله موجود در مرکز کهکشان راه شیری است. اگر این سیاه‌چاله در کهکشان راه شیری قرار داشت دو سوم ستاره‌های این کهکشان را می‌بلعید.

لازم به ذکر است اطلاعات به دست آمده از این سیاه‌چاله مربوط به ۱.۲ میلیارد سالگی آن است که معادل تنها ۱۰ درصد عمر این سیاهچاله است و مشخص نیست در زمان حال اندازه آن چقدر شده باشد.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات