میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

لیگ برتر دوباره به تعویق افتاد

با اعلام سایت سازمان لیگ زمان شروع لیگ برتر فوتبال به تعویق افتاد.
کد خبر: ۹۸۲۹۶۹
| |
15167 بازدید
لیگ برتر دوباره به تعویق افتاد

به گزارش تابناک، - طبق اعلام سایت سازمان لیگ فوتبال ایران، حیدر بهاروند، رییس سازمان لیگ فوتبال ایران در نامه‌ای به مدیران باشگاه‌ها و روسای هیئت‌های فوتبال لیگ برتری از افزایش زمان آماده‌سازی تیم‌ها برای از سرگیری رقابت‌های لیگ نوزدهم خبر داد.

متن نامه بهاروند به شرح زیر است:

نظر به برگزاری جلسه ویدئو کنفرانس نمایندگان سازمان لیگ و فدراسیون فوتبال با مسئولان مسابقات AFC و لیگ قهرمانان آسیا و با عنایت به موارد مطروحه در این جلسه، به اطلاع می‌رساند کنفدراسیون فوتبال آسیا در نظر دارد دیدار‌های باقی‌مانده مرحله مقدماتی و یک‌شانزدهم نهایی لیگ قهرمانان را با تأخیر نسبت به برنامه قبلی برگزار کند.

به این ترتیب با توجه به فرصت ایجاد شده و به منظور افزایش زمان آماده‌سازی باشگاه‌ها و همچنین بهبود شرایط جسمانی بازیکنان که سرمایه‌های اصلی باشگاه‌ها و فوتبال ملی هستند، سازمان لیگ نیز دیدار‌های باقیمانده لیگ نوزدهم را با یک هفته تاخیر نسبت به تاریخ قبلی پیش‌بینی شده آغاز می‌کند؛ بنابراین دیدار‌های معوقه فولاد خوزستان و استقلال تهران روز چهارشنبه مورخ ۴ تیر برگزار می‌شود و سپس برگزاری مسابقات هفته بیست و دوم از روز یکشنبه هشتم تیرماه آغاز شود.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
الی گشت