صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
وزیر اقتصاد برزیل:

در صورت بروز رکود اقتصادمان را به تزریق پول می‌بندیم

وزیر اقتصاد برزیل گفت در صورت رکود به علت شیوع کرونا، بانک مرکزی این کشور احتمالا اقتصاد برزیل را به پول می‌بندد.
کد خبر: ۹۷۷۶۲۶
| |
4013 بازدید

به گزارش فارس به نقل از رویترز، پائولو گوئدس، وزیر اقتصاد برزیل گفت در صورت رکود به علت شیوع کرونا، بانک مرکزی این کشور احتمالا اقتصاد برزیل را به پول می بندد.

کنگره برزیل در روز چهارشنبه یک اصلاحیه قانون اساسی با هزینه های بیشتر و اقدامات اضطراری برای کمک به تاثیر بحران را تصویب کرد و به بانک مرکزی این کشور قدرت داد تا دارایی های بخش خصوصی و عمومی را بخرد.

گوئدس گفت در صورت رکود، بانک مرکزی می تواند برای شرکت ها و حتی کسب و کارهای کوچک نقدینگی فراهم کند.

وی افزود: «در صورت بروز رکود و وجود تقاضای زیاد برای نقدینگی، ما اقتصاد را به پول می بندیم.»

گوئدس توضیح داد احتمالا اقتصاد برزیل بهبود سریعی را نشان دهد که با نرخ بهره پایین تقویت شده است.

بانک مرکزی برزیل در روز چهارشنبه، نرخ بهره بانکی در این کشور را 0.75 درصد کاهش داد و به 3 درصد رساند.

وی افزود این اقدامات به شرکت ها اجازه داد تا حقوق و ساعت کاری کارگران را کاهش دهند و این اقدام نزدیک به 6 میلیون فرصت شغلی را حفظ کرده است.

صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات