ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

پوتین: روسیه در مرحله دشواری از کرونا قرار دارد

رئیس‌جمهوری روسیه خواستار اعمال تدابیری در راستای افزایش قرنطینه در کشور در تعطیلات ماه مه (اردیبهشت و خرداد) شد و تأکید کرد که روسیه با مرحله دشواری از همه‌گیری کرونا مواجه است.
کد خبر: ۹۷۵۱۳۲
| |
7633 بازدید
پوتین: روسیه در مرحله دشواری از کرونا قرار دارد
به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهوری روسیه هشدار داد، این کشور وارد مرحله دشواری از همه‌گیری کرونا می‌شود.

او خواستار اعمال تدابیری برای قرنطینه خودانزوایی افراد شد و تأکید کرد که این تدابیر باید دست‌کم تا ۱۱ مه (۲۲ اردیبهشت) تمدید شود.

پوتین خاطرنشان کرد: شهروندان روسیه باید به‌گونه‌ای همکاری داشته باشند تا در نهایت روند ابتلا به کرونا نزولی شود. بدین ترتیب به تدریج ممکن خواهد شد که قدم به قدم محدودیت‌ها کاهش یابد.

رئیس‌جمهوری روسیه گفت: جهان برای نخستین بار با این همه‌گیری مواجه شده، اما با توجه به تلاش‌های دانشمندان و پزشکان اکنون ما درباره این ویروس بیشتر می‌دانیم و قادر هستیم که پیش‌بینی‌های دقیق‌تر و راهبرد‌های متناسب‌تری داشته باشیم.
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟
آخرین اخبار