میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل
تقدیم اجرای خانگی اثر «سه تابلو از سوییت ابن سینا» به کادر درمانی

قدردانی ارکستر ساز‌های ملی از کادر درمانی

 ارکستر ساز‌های ملی با قدردانی از کادر درمان کشور، در یک اجرای خانگی اثر «سه تابلو از سوییت ابن سینا» را از فرهاد فخرالدینی با تنظیم علی اکبر قربانی به هنردوستان تقدیم می‌کند.
کد خبر: ۹۷۳۱۴۰
| |
5408 بازدید
قدردانی ارکستر ساز‌های ملی از کادر درمانی
به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، ارکستر ساز‌های ملی با قدردانی از کادر درمان کشور، در یک اجرای خانگی اثر «سه تابلو از سوییت ابن سینا» را از فرهاد فخرالدینی با تنظیم علی اکبر قربانی به هنردوستان تقدیم می‌کند.

نوازندگان این اثر شامل کمانچه: علیرضا دریایی، حبیب جدیری، مهرداد مسعودی‌فرید، تار: شاهین صفایی، سنتور: علی عابدین، قیچک آلتو: شیما شاه‌محمدی، عود: مریم خدابخش، امین حیدری، ویولنسل: مسعود فیروزی نژاد، پیانو: فروغ فضلی، نقاره: وحید اسدالهی، تمبک: بهنام معصومی هستند.

این اثر توسط موبایل و به صورت خانگی ضبط و تدوین شده است.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات