تحریم‌ها علیه کشورها باید برداشته شود

سخنگوی دبیر کل سازمان ملل شامگاه جمعه در مصاحبه‌ای تاکید کرد که در بحبوحه شیوع ویروس کرونا، تحریم‌ها علیه کشورها باید برداشته شود.
کد خبر: ۹۶۸۶۶۱
|
۰۹ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۷:۴۷ 28 March 2020
|
7593 بازدید

به گزارش تابناک به نقل از فارس، «استفان دوجاریک» سخنگوی دبیر کل سازمان ملل شامگاه جمعه گفت که 98 درصد از کارمندان سازمان ملل در حال دورکاری و انجام وظایف خود از منزل هستند.

وی که با شبکه خبری الجزیره مصاحبه می‌کرد، افزود: «نگران قابلیت و توانایی کشورهای فقیر برای مقابله با ویروس کرونا در این کشورها هستیم.»

دوجاریک گفت: «طرف‌های درگیر در چند کشور تمایل خود را برای توقف درگیری‌ها با هدف مقابله با کرونا ابراز داشته‌اند.»

سخنگوی دبیر کل سازمان ملل تاکید کرد: «با هدف مقابله با کرونا،‌ تحریم‌ها علیه کشورها باید برداشته شود و شورای امنیت سازمان ملل باید در این راستا اقدام کند.»

اشتراک گذاری
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
الی گشت