بازدید 9896
۳

پزشک بهبود یافته کرونا: برای مهار کرونا، در خانه بمانید

مدیرکل روابط عمومی سازمان نظام پزشکی که چندی پیش به دلیل ابتلا به کرونا، در قرنطینه خانگی تحت درمان این بیماری قرار گرفت و چندی است که دوران نقاهت وی کامل شده و بهبود یافته، بر اهمیت طرح "فاصله‌گذاری اجتماعی" تاکید کرد و از مرذم خولست برای تحقق هرچه زودتر مهار و کنترل بیماری کووید ۱۹، نهایت همکاری را داشته باشند.
کد خبر: ۹۶۸۳۵۶
تاریخ انتشار: ۰۸ فروردين ۱۳۹۹ - ۰۹:۰۰ 27 March 2020

به گزارش ایسنا، دکتر حسین کرمانپور ضمن تبریک سال نو، با اشاره به اینکه وی نیز در اوایل شیوع کرونا در کشور به این بیماری مبتلا شده است، گفت: خوشبختانه در یک قرنطینه ۱۴ روزه به دامن سلامتی بازگشته و اکنون در خدمت بیماران مبتلا به کرونا هستم.

وی با تاکید بر اهمیت شعار و پویش در خانه بمانیم، ادامه داد: اکنون تقریبا بیش از یک ماه است که از حضور این ویروس در ایران گذشته و هرچند تعداد بهبودیافتگان بیماری رو به افزایش است، اما تا این لحظه بیش از دو هزار نفر جان خود را به دلیل این بیماری از دست داده‌اند. بنابراین سوال این است که چگونه می‌توان از بروز چنین مشکل بزرگی جلوگیری کرد؟

کرمانپور با بیان اینکه پویش در خانه بمانیم تنها یک شعار نیست، تصریح کرد: پرهیز از خروج بی‌دلیل از خانه مهم‌ترین اصل در جلوگیری از اتفاقات ناگوار بعدی است. امیدوارم این درخواست آسان را از سوی کسی که با بیماران متعددی در تماس بوده و حتی خودش نیز به کرونا مبتلا شده را قبول کنید.

کرمانپور با بیان اینکه علیرغم تمام تلاش‌های صورت گرفته برای آگاه‌سازی مردم از طریق رسانه‌ها، فضای مجازی، ساخت کلیپ و... همچنان تعدادی از مردم این موضوعات را رعایت نمی‌کنند، اظهار کرد: این عدم توجه سبب افزایش ابتلا و فوت ناشی از کرونا می‌شود. طبیعی است که نظام و حاکمیت صدای دلسوزان را شنید و به دنبال آن بسیاری از متخصصان و اپیدمیولوژیست‌هایی که در این حوزه فعال بودند پیشنهاد فاصله گذاری اجتماعی با سخت‌گیری بسیار بیشتر را مطرح کردند و این موضوع مورد قبول واقع شد. در این زمینه باید شاهد تعطیلی موقت برخی مغازه‌ها، شرکت‌ها و موسسات و... باشیم. همچنین از مسافرت‌های غیر ضروری ممانعت به عمل خواهد آمد و در صورت تمرد شخص یا اشخاصی با آنها برخورد می‌شود.

وی ضمن تقدیر از زحمات کادر درمانی کشور، افزود: بسیاری از همکاران ما در کادر درمانی در این مدت بیمار شده و برخی نیز شهید شدند؛ از سوی دیگر افزایش آمارها و طولانی شدن روند کاری سبب خستگی روز افزون پزشکان، پرستاران و... شد که اگر نتوانیم جلوی این روند ابتلا به بیماری را بگیریم ممکن است آسیب‌ها دو صد چندان شود.

مدیر روابط عمومی سازمان نظام پزشکی با اشاره به در پیش بودن روز طبیعت و با تاکید بر اینکه برگزاری مناسبت‌هایی مانند ۱۳ بدر برای زمان‌هایی است که جامعه در حالت عادی باشد، گفت: اکنون در شرایط اضطرار هستیم و خروج هر فرد از خانه می‌تواند سبب گسترش بیماری شود. همچنین از مردم خواهش می‌کنم به دیدار افراد سالمند نروند و سعی کنند با تلفن زدن و برقراری تماس تصویری، انجام خریدهای ضروری این عزیزان و موارد این چنینی به آنها کمک کنند.

وی در پایان ابراز امیدواری کرد که با ادامه روند مراقبتی تا اردیبهشت ماه خبرهای خوشی از مهار و کنترل این بیماری بشنویم.

تور تابستان ۱۴۰۳
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۳
نرود میخ آهنین بر سنگ
دولت تاکنون هیچ صدایی را نشنیده -یکی از منابع نشرآلودگی بانکها هستند که بیشتراز قبل فعالند
افرادی که بی دلیل و برای تفریح بیرون می روند حتی اگر خودشان جان سالم در ببرند می توانند باعث مرگ عده کثیری شوند و در اشتباه بودن کارشان شکی نیست، ولی همه می توانند بیرون نروند؟ آیا همه پول کافی برای طی چنین دورانی دارند؟ آیا بسته های حمایتی دولت درست نشانه گرفته و تمام افراد محتاج کمک را شامل شده؟ آیا تهیه و تحویل مایحتاج ضروری مردم را سازمانی بهعده گرفته؟ اگر اقلیتی پول کافی و راننده و خدمتکار دارند و می توانند سالم بمانند ولی آن راننده و خدمتکار و بعبارتی ما مردم عادی نداریم و مجبوریم در بهترین حالت که کمی پس انداز داشته باشیم هر چند روز یکبار برای تهیه مایحتاج ضروری اقدام کنیم. این خانه نشستن ها وقتی محقق می شود که مردم نیازهای اساسی خود را رایگان تحویل بگیرند. وقتی محدودیت و قرنطینه را نصفه نیمه اجرا می کنید و نمی توانید مردم را تامین کنید مدتهای طولانی کسب و کارها ضرر می خورند بدون اینکه بیماری کنترل شود. 2 هفته تامین کامل مردم را تقبل کنید بعد بگویید هیچکس بیرون نیاید.
برچسب منتخب
# حمله به کنسولگری ایران در سوریه # جهش تولید با مشارکت مردم # اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل
آخرین اخبار