میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

خواننده لس‌آنجلسی پول‌های مردم را پس نمی‌دهد

یکی از خوانندگان معروف خارج از کشور، با لغو اجباری کنسرت‌های نوروزی‌اش در کشورهای مختلف، گویا حاضر نیست پول بلیت‌ها را به خریداران پس بدهد.
کد خبر: ۹۶۵۱۵۰
| |
33013 بازدید
|
۲

خواننده لس‌آنجلسی پول‌های مردم را پس نمی‌دهد

 

به گزارش تابناک به نقل از تسنیم، در سال‌های گذشته شاهد برگزاری کنسرت‌های نوروزیِ خوانندگان لس‌آنجلسی در کشورهای همسایه ایران بودیم. این خوانندگان با برگزاری کنسرت‌های‌شان در کشورهای اطراف ایران، درآمدهای بالایی کسب می‌کردند.

امسال هم مانند سال‌های گذشته قرار بود کنسرت‌های خوانندگان مقیم خارج، در کشورهای همسایه ایران برگزار شود. اما شیوع ویروس کرونا این اتفاق را غیرممکن کرد.

یکی از خوانندگان معروفی که کنسرت‌هایش لغو شد، دو شب پیش با انتشار ویدیویی در صفحه شخصی‌اش اعلام کرد که تمام کنسرت‌هایِ نوروزی‌اش به اجبار لغو شده‌اند. این خواننده اما در صحبت‌های چند دقیقه‌ای‌اش، از مهمترین مسئله یعنی چگونگیِ برگشتِ پولِ کسانی که بلیت کنسرت‌های نوروزی‌اش را خریده‌اند، هیچ سخنی به میان نیاورد.

گویا او نمی‌خواهد پولِ بلیت‌ها را به خریدارانش برگرداند. او قصد دارد با جایگزین کردنِ روزهای جدیدی برای کنسرت‌هایش، همان مخاطبان را مجبور به شرکت در کنسرتش در تاریخ‌های جدید کند. جالب اینکه این خواننده هنوز تاریخ جدیدی برای کنسرت‌هایش مشخص نکرده است.

اما بی‌گمان چنین رویکرد و چنین اتفاقی نه حرفه‌ای و نه انسانی است.

وقتی کنسرتی به هر دلیلی لغو می‌شود، معمولاً برگزارکنندگانِ آن کنسرت بلافاصله اقدام به بازپس دادن پولِ خریداران می‌کنند. پس از بازپس دادنِ پول بلیت‌ها، تاریخ جدیدی برای آن کنسرت مشخص می‌شود و دوباره از مردم می‌خواهند که برای خرید بلیت اقدام کنند.

گاهی هم ممکن است تاریخ جدیدی برای کنسرت لغو شده اعلام کنند و به مخاطبان اطلاع دهند که در این تاریخ جدید کنسرت برگزار خواهد شد و کسانی که تمایل داشته باشند می‌توانند در تاریخ جدید با همان بلیتِ از پیش خریداری شده به کنسرت بیایند و کسانی هم که امکان حضور در تاریخ جدید را ندارند، می‌توانند تقاضای بازپس‌گیریِ پولشان را بدهند.

این دو نوع برخورد در هنگام لغو شدن کنسرت‌ها، رویه‌هایی حرفه‌ای و منطقی‌اند.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۶۶
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Germany
|
۱۳:۲۹ - ۱۳۹۸/۱۲/۲۱
چرا اسمش رو نمیاری؟ باید همه بدونن ابراهیم حامدی (ابی) بوده.
سیروس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۳۳ - ۱۳۹۸/۱۲/۲۱
هیچ جای دنیا هنرمند مستقیما مسئول موارد مالی نیست برگزار کننده باید نسبت به مردم و ایضا خود هنرمند پاسخگوئی داشته باشه . لطفا داستان نگید .
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا از سهمیه بندی جدید بنزین رضایت دارید؟
الی گشت