میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

جاده پلدختر به خرم‌آباد بازگشایی شد

بخشدار معمولان با بیان اینکه محور پلدختر به خرم‌آباد برای تردد خودرو‌های سبک بازگشایی شده، گفت: این محور به‌سبب ریزش‌های زیاد ناایمن است و مردم از محور‌های جایگزین استفاده کنند.
کد خبر: ۹۶۲۲۶۷
| |
7705 بازدید
به گزارش «تابناک» به نقل از تسنیم، سیدحبیب‌الله موسوی در پلدختر با بیان اینکه سیلاب خسارات فراوانی به جاده پلدختر به خرم‌آباد وارد کرده اظهار داشت: جاده معمولان به مرکز استان لرستان و مرکز پلدختر برای تردد خودرو‌های سبک بازگشایی شده، ولی مردم حتی‌المقدور از جاده‌های جایگزین تردد کنند.

وی با بیان اینکه محور معمولان به خرم‌آباد در چندین نقطه آسیب دیده و در برخی نقاط یک لاین است، افزود: این محور در حد یک جاده روستایی بوده وناایمن است، مردم از جاده‌های جایگزین تردد ودر صورت ضرورت اکیداَ با کمال احتیاط رانندگی کنند.



بخشدار معمولان عنوان کرد: راه ارتباطی ۲۵ روستای این بخش هم‌چنان قطع است و با ورود استان‌های معین از فردا راهسازی و بازسازی جاده‌های روستایی آغاز می‌شود.

وی بیان کرد: پل فلزی روستای دمرود افرینه باقی‌مانده و فقط رمپ‌های خاکی پل تخریب‌شده که از فردا عملیات بازسازی آن شروع می‌شود.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
الی گشت