بازدید 25992
روح‌الامینی در «تابناک»؛

افشای پشت پرده به‌ نتیجه نرسیدن مبارزه با فساد در کشور / ترکیب مجلس آینده، عمدتا از بین نیروهای انقلاب خواهد بود/ افراد ناتوان و خسته باید از اداره کشور کنار بروند / برای تغییر، راهی جز مراجعه به صندوق رای نیست

معتقدم مجموعه کسانی که در مجلس یازدهم غلبه خواهند داشت، عمدتا از ترکیب نیروهای انقلاب خواهند بود که تلاش کرده دولت را مکلف به انجام کار کنند و افراد ناتوان و خسته را ـ که همیشه وزیر و استاندار بوده‌اند ـ کنار بگذارند. چنین افرادی که مدعی اداره کشور هستند، مدت‌هاست امتحان خود را پس داده‌اند.
کد خبر: ۹۵۹۷۲۹
تاریخ انتشار: ۲۸ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۶:۴۱ 17 February 2020

ظهر امروز دوشنبه ۲۸ بهمن‌ماه، نشست خبری عبدالحسین روح‌الامینی، عضو لیست شورای ائتلاف نیرو‌های انقلاب برای انتخابات مجلس یازدهم، در سایت خبری ـ تحلیلی تابناک، با حضور خبرنگاران و نمایندگان رسانه‌های گروهی داخلی و خارجی برگزار شد.

به گزارش «تابناک»؛ «عبدالحسین روح‌الامینی» پیش از آغاز سوالات خبرنگاران، در توضیحات کوتاهی با انتقاد از صداوسیما و رسانه‌هایی که از بودجه عمومی استفاده می‌کنند، ضعف آن‌ها در تشویق مردم به حضور در انتخابات و تبلیغ اصل مشارکت در انتخابات را نقصی بزرگ دانست و تاکید کرد اصلاح این رویه و اصلاح قانون انتخابات، نخستین کاری خواهد بود که لیست شورای ائتلاف، در صورت حضور در مجلس آن را دنبال خواهد کرد.

وی افزود: اگر قانون انتخابات نقص نداشت، هم رای دهندگان، هم برندگان، هم بازندگان، هم شورای نگهبان و هم سایرین، از آن ناراضی هستند. خوب این برمی‌گردد به ضعف قانون انتخابات، متاسفانه محدوده تبلیغات کاندیدا‌ها بسیار کوتاه است و مردم فرصت پیدا نمی‌کنند که افراد و کاندیدا‌ها را بشناسند.

افراد پیر و خسته باید از اداره کشور کنار بروند/ ترکیب مجلس آینده عمدتا از بین نیروهای انقلاب خواهد بود/ برای تغییر راهی جز مراجعه به صندوق رای نیست

رئیس خانه احزاب ایران در عین حال تصریح کرد: باید فرصت بهره‌گیری عادلانه از رسانه‌ها و سایر ظرفیت‌های انتخاباتی برای همه کاندیدا‌ها مهیا باشد. اگر چنین شرایطی در انتخابات حاکم شود، وضعیت اصحاب قدرت و ثروت تفاوت خواهد کرد. متاسفانه سال‌هاست بحث اصلاح قانون انتخابات در مجالس مختلف مطرح می‌شود، اما همیشه به سال‌های آخر مجلس منتهی شده و از انجام آن بازمی‌مانیم، اما این بار نخستین برنامه، اصلاح این قانون خواهد بود.

وی با طرح این سوال که شاید بپرسید چرا بنده کاندیدای انتخابات مجلس شدم، اظهار کرد: این به وضعیت کلان کشور بازمی‌گردد و اینکه هیچ کس از مجلس فعلی راضی نیست و در حقیقت مجلس دهم پایین‌ترین نمره در میان مجالس طول انقلاب را از آن خود کرده است. چهل تن از اعضای این مجلس ترجیح دادند دوباره خود را در معرض رای مردم قرار نداده و ۹۰ نفر دیگر عمدتا به دلیل مسائل غیر سیاسی رد صلاحیت شدند؛ اتفاقی که وضعیت مجلس دهم را به خوبی نمایان می‌کند.

روح‌الامینی با تاکید بر اینکه باید عوامل تشکیل مجلس دهم نسبت به عملکرد آن پاسخگو باشند، عنوان کرد: افرادی که تکرار کردند، اصلاح طلبان و حتی دولت فعلی هم از این مجلس حمایت نمی‌کنند، بنابراین به نظر می‌رسد، باید در شکل‌گیری مجلس آینده، یک تغییر جدی به نفع مردم و بازگشت جدی‌تر به مردم شکل بگیرد.

وی در پاسخ به خبرنگار «آساهیشن‌بون» که پرسید: «به نظر می‌رسد انتخابات مجلس یازدهم شور و هیجان انتخاباتی که پیش از این برگزار شده بود را ندارد و مردم هم خیلی اشتیاقی به این انتخابات از خود نشان نمی‌دهند، علت چیست؟»، اظهار کرد: میانگین مشارکت مردم کشور در انتخابات ده دوره کشور ۶۰.۵ درصد بوده که به‌نظر می‌رسد در انتخابات جاری هم از حیث میانگین کشوری بتوانیم دوباره به چنین عددی دست پیدا کنیم، اما در برخی شهر‌های بزرگ این شرایط حاکم نیست و داوطلبان باید به مردم پاسخ دهند که برای آن‌ها چه نفعی از رای‌شان ایجاد شده و چرا مردم باید مجلسی را انتخاب کنند که خاصیت لازم را داشته باشد.

این فعال سیاسی اصولگرا ادامه داد: ما راهی جز انتخابات و مراجعه به صندوق رای، برای عوض کردن مسیر مجلس نداریم تا در بر همان پاشنه‌ای بچرخد که مردم می‌خواهند. جریان‌های سیاسی و داوطلبان به‌جایی‌که به اصل انتخابات بپردازند، بیشتر درگیر حواشی شده و این مردم را ناامید می‌کند. در این مسیر صداوسیما هم مقصر است که خیلی جدی به موضوع مطالبات مردم و توانمندی‌های جریانات سیاسی نمی‌پردازد.

وی در ادامه تاکید کرد: در شهرستان‌ها و بسیاری از مناطق کشور که نمایندگان‌شان با چند ده هزار رای برای مجلس انتخاب می‌شوند، مجالس چند هزارنفری برای کاندیدا‌ها برگزار می‌شود که فضای حقیقی مشارکت مردم در انتخابات را نشان می‌دهد. در شهرستان‌ها این موضوع پرشور و نشاط است، اما در شهر‌های بزرگ، بیشتر در فضای مجازی موضوع انتخابات داغ است و در محیط‌های فیزیکی این موضوع را کمتر شاهدیم.

روح‌الامینی در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه ایرانی که مردم اکنون می‌گیرند، این است که ما شناخت خیلی کمی نسبت به کاندیدا‌ها داریم و شاهد این به مشکل تحزب در کشور باز می‌گردد؟، اظهار کرد: به عنوان رئیس خانه احزاب می‌گویم که مشکل نظام حزبی ما، نبود احزاب گسترده ایدئولوژیک و بزرگ است که مدتهاست از وجود آن محرومیم و جبهه‌ها و ائتلاف‌ها اکنون نقش آن را انجام می‌دهند؛ بنابراین، می‌گویم قانون احزاب و انتخابات باید حتما تغییر کند.

وی در پاسخ به سوال خبرنگار دیگری که پرسید «مشکلات سیاسی در ارتباط با تحریم‌ها، مشکلی است که برای ایران بوجود آمده است، شما و همراهان‌تان در صورتی که به مجلس بروید، چه اقدامی برای حل این مشکل خواهید کرد؟» اینگونه واکنش نشان داد: اکنون دو تفکر در کشور داریم: تفکر نخست، معتقد به اقتصاد لیبرالی و دارای نگاه غرب گرایانه است که حل مشکلات را صرفا به دست بیگانه انجام شدنی می‌داند و تفکر دومی هم داریم و آن اینکه افرادی که چشم‌شان به داخل است و اولویت را اتکا به خود و ظرفیت‌های داخلی می‌دانند.

عضو لیست شورای ائتلاف نیرو‌های انقلاب اضافه کرد: اقتصاد ایران منهای ارتباط با کشور‌های اروپایی می‌تواند تا چند برابر با کشور‌های منطقه، مبادله داشته باشد که این موضوع با کوچک‌ترین تغییر در دولت، اتفاق خواهد افتاد. ما معتقدیم نه تنها انرژی هسته‌ای حق مسلم ماست، بلکه بازار‌های منطقه هم حق مسلم ما هست و ظرفیت‌های آزاد نشده بسیاری در کشور وجود دارد که نگاه لیبرالی در اقتصاد و غرب گرایانه آن را زمینگیر کرده است.

وی در پاسخ به پرسش خبرنگار تابناک که پرسید با توجه به تعدد لیست‌های انتخابات در هر دو جریان سیاسی، ترکیب مجلس آینده را چطور ارزیابی می‌کنید، یادآور شد: دسته‌بندی‌های گذشته برای توصیف وضعیت کشورمان جوابگو نیست؛ یعنی نه اصلاح طلب و نه اصولگرا. شکل‌گیری دسته بندی جدیدی در کشور شاهدیم که بازگشت به انقلاب و نگاه به مردم هدف آن است. ادامه وضعیت موجود و تن دادن به نگاه قبل، دقیقا در مقابل این دیدگاه قرار دارد که مردم باید از بین آن انتخاب کنند.

روح‌الامینی خاطرنشان کرد: اصلاح طلبان شش سال است که دولت را در دست داشته و انتخابات مجلس در شهر‌های بزرگ را برده‌اند، اما حاضر نمی‌شوند در مورد کارنامه عملکرد خود توضیح دهند. بنده معتقدم مجموعه کسانی که در مجلس یازدهم غلبه خواهند داشت، عمدتا از ترکیب نیرو‌های انقلاب خواهند بود که تلاش کرده دولت را مکلف به انجام کار کنند و افراد ناتوان و خسته را که همیشه وزیر و استاندار بوده‌اند، کنار بگذارند. چنین افرادی که مدعی اداره کشور هستند، مدت‌هاست امتحان خود را پس داده‌اند.

وی در پاسخ به سوالی مبنی براینکه ترکیب مجلس آینده را با چند فراکسیون و چگونه پیش بینی می‌کنید و آیا فراکسیون‌های هموزنی در آن شکل خواهد گرفت یا خیر، گفت: ساماندهی مجلس پیرامون پاسخ به سوالات مردم و جامعه شکل خواهد گرفت و مجلس میانه رو و مجلس نو و جدیدی را شاهد خواهیم بود. عده‌ای دوست دارند اکثریت قاطعی در مجلس شکل نگیرد و این ژله‌ای بودن سیاست، پایان پیدا نکند، اما مجلس آینده قطعا مجلس ژله‌ای نخواهد بود که در هر فرصتی به سمت آن جایی که منافعش حکم می‌کنند، بلغزد.

روح‌الامینی یادآوری کرد: در شورای ائتلاف نیرو‌های انقلاب برنامه داریم که دوره‌ای بر نمایندگان نظارت داشته و در سال و دوره‌ای مشخص، در تمامی شهرستان‌ها، نیرو‌های انقلابی مراقب و ناظر بوده و البته از نمایندگان راه یافته به مجلس، کارنامه بخواهند. نقطه برجسته مجلس آتی این است که با جوامع نخبگی ارتباط خوبی خواهد داشت و از آن‌ها در راه انجام وظایف مجلس، استفاده ویژه‌ای خواهد کرد.

وی همچنین تاکید کرد: تقویت قانون نظارت بر رفتار نمایندگان و در نظر گرفتن جرایم مشابه، مابه‌ازای اقدام خلافی که صورت گرفته است، نه مشابه آنچه یک نماینده تخلف چند میلیاردی انجام داده و با چند میلیون و تذکر، سروته ماجرا هم بیاید. ارجاع سریع پرونده‌های احتمالی به قوه قضائیه و تشخیص دادن خارج شدن نماینده از چارچوب وظایف نمایندگی، از جمله برنامه‌هایی که برای نظارت بر رفتار نمایندگان، صورت خواهد گرفت.

به گفته این فعال سیاسی اصولگرا قوه قضائیه هم باید به عنوان مدعی العموم، درصورت مشاهده تخلف، مغایر با رفتار نمایندگی، به موضوع ورود کرده و منتظر نظر مجلس نماند. اعتقاد داریم اگر تخلفی خارج از چارچوب وظایف نمایندگی و یا شخصی انجام شد، دستگاه قضایی باید با نماینده به عنوان شهروند عادی، برخورد جدی داشته باشد. اگر زدوبندی شکل گرفت، باید این برخورد صورت گیرد، نه اینکه ملاحظه نماینده بودن فرد شود.

وی در پاسخ به این پرسش که با توجه به فضای معیشتی مردم، نخستین برنامه شورای ائتلاف درصورت راهیابی به مجلس برای گره‌گشایی وضعیت معیشتی چه خواهد بود، اظهارکرد: دربحث اولویت‌های اقتصادی مانیفستی آماده شده که ۶ اقتصاددان اختصاصی لیست هم در خصوص آن طرح و برنامه ارائه کرده‌اند. مصمم هستیم در افزایش رفاه اجتماعی با اصلاح توزیع، افزایش درآمد دولت و تامین منابع با ایجاد عدالت مالیاتی، جلوگیری از مفاسد اقتصادی و قاچاق، بهبود فضای کسب و کار و رفع موانع تولید و اشتغال اقدام کنیم.

روح‌الامینی با بیان اینکه هم اکنون ۷۰۰ تا هزار میلیارد یارانه پنهان در کشور داریم که عادلانه توزیع نمی‌شود، تصریح کرد: باید نحوه توزیع این یارانه پنهان، اصلاح شود و اگر درآمدی از مدیریت یارانه‌ها حاصل شود، به سمت آموزش، بهداشت و حمل و نقل برود. به نظر می‌رسد، مشکل کشور پنهان‌کاری، عدم شفافیت در حساب‌های دستگاه‌های دولتی است که دوسوم بودجه کشور در اختیار آنهاست و متاسفانه بسیاری از این شرکت‌های زیان‌ده هستند. این موضوع نشان می‌دهد چنین شرکت‌هایی، بد هم اداره می‌شوند.

وی تنش ایجاد کردن در اداره کشور و اقتصاد، تصمیم گیری خلق‌الساعه در خصوص آیین‌نامه‌ها، روند‌ها و دستورالعمل‌ها را باعث سردرگرمی در اداره کشور و ایجاد وضعیت فعلی دانست و تاکید کرد: ایستگاه‌های گرفتن مجوز باید در کشور کوتاه، شفاف و البته غیر حضوری شود. نظارت موثر در اجرای قوانین باید جدی باشد و منجر به کاهش انحصار‌ها و دریافت مجوز‌ها شود، زیرا بسیاری از رانت‌ها در همین موضوعات نهفته است که می‌توان با جلوگیری از آن، بساط اخذ امضا‌های طلایی را حذف کرد.

عضو لیست ائتلاف نیرو‌های انقلاب در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر اینکه مجالس هفتم، هشتم و نهم در اختیار اصولگرایان بود و هشت سال هم دولت همراه با آن‌ها شکل گرفت، اما موضوعاتی که اکنون از آن‌ها یاد می‌کنید، در آن اتفاق نیفتاد؛ آیا قرار است کار ویژه‌ای انجام شود که همه موضوعات در مجلس یازدهم رتق و فتق شود یا خیر، یادآور شد: گروه‌های سیاسی برای آینده در حال دسته‌بندی جدیدی هستند و بازآفرینی نویی در سپهر سیاسی کشور نیاز است که نقطه عطف آن در مجلس یازدهم خواهد بود. جریان انقلابی آمده است که در صورت مشاهده کار خلاف، از سوی یک فرد به او رحم نکند؛ چه خودی باشد و چه غیر خودی.

وی با بیان اینکه در گذشته ماندن برای همه جریانات سیاسی اشتباه است، خاطرنشان کرد: در همه جریان‌ها حتی در میان اصلاح‌طلبان، گروه‌های سیاسی در حال پوست اندازی هستند. دیگر اقبالی به دسته بندی‌های گذشته از سوی مردم نخواهیم داشت؛ بنابراین، لذا پوست اندازی از سوی هر دو جناح در حال انجام است و لیست‌های متفاوتی که این روز‌ها بیرون می‌آید را می‌توان حاصل همین موضوع دانست.

روح‌الامینی همچنین در پاسخ به سوال دیگری درخصوص عدم پیگیری پرونده قائم مقام شهرداری علیرغم پیگیری‌های فراوان در سایر پرونده‌های مفاسد اقتصادی و این که چنین تناقضی شائبه سیاسی‌کاری در مساله برخورد با فساد را ایجاد می‌کند و از سوی دیگر در ظاهر با گفته شما مبنی بر برخورد بدون تعارف با تخلف و فساد تناقض دارد، اظهار کرد: بحث من در ارتباط با مجلس آتی بود که پیش‌گیرانه و نظارتی خواهد بود؛ برای مثال کمیسیون اصل نود می‌تواند بر همه قوا و نهاد‌ها نظارت کند و این کار را در صورت پیروزی انجام خواهد داد.

وی ادامه داد: این که قوه قضاییه چه می‌کند، خودشان باید پاسخگو باشند، اما از نظر ما تخلف، تخلف است، فساد، فساد است؛کوچک و بزرگ یا خودی و غیرخودی هم ندارد.

رئیس خانه احزاب ایران خاطرنشان کرد: متاسفانه در چهل سال گذشته روابط شکل گرفته در بعضی از لایه‌های حکومتی و مدیریتی با ازدواج‌های فامیلی که در ظاهر ویترین متفاوتی دارند، اما در پشت پرده به واسطه این روابط نسبی و سببی در مقابل اصلاحات و مبارزه با فساد به معنی واقعی مقاومت می‌کنند تا به نتیجه نرسد، لذا اگر مجلس بتواند زیرساخت‌های قانونی و نظارتی خود را فارغ از تعلقات دنبال کند، حتما به نتیجه خواهد رسید و کسی جرات نخواهد کرد این روابط و ارتباطات را سپر بلای خودش قرار دهد؛ برای مثال برخی از تحقیق و تفحص‌ها در مجالس گذشته یا به سرانجام نمی‌رسید یا آنقدر طولانی می‌شد که از خاصیت می‌افتاد.

 

تور تابستان ۱۴۰۳
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۶۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۸۶
شوخی نکن دیگه هیچ مسئولی نمی مونه. یه نگاه کن توی سن 90 به بالا اومدن کار می کنند . بخدا حیفه اینها . دلشون رو نشکنید حالا حالاها این دوست دارند توی منصب قدرت خدمت کنند (نه به ما)
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۱۱ - ۱۳۹۸/۱۱/۲۸
آقای ترکان از اول انقلاب تا حال مسئولت دارد
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۱۹ - ۱۳۹۸/۱۱/۲۹
مشکل سن نیست میان یه جوون مثل وزیر ارتباطات بهتون غالب میکنن ها
ناشناس
| Canada |
۱۶:۰۷ - ۱۳۹۸/۱۱/۳۰
تابناک سانسورچی
البته شامل حاج آقا جنتی نمیشه
پاسخ ها
سینا
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۳۸ - ۱۳۹۸/۱۱/۲۸
توی کمپ اشرف تو آلبانی صنعتی میزنی یا سنتی؟

نه اینکه شما تفاله های رجوی الان 20 ساله تونه!
مانی
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۰۲ - ۱۳۹۸/۱۱/۲۹
سینا...چه ربطی داره معلومه خودت مشگل داری
من که پیرم و می لرزم / به صد جوون می ارزم!
آقای روح الامینی تاحالا تو آینه نگاه کردی نکنه فکر میکنی 25 ساله هستی نه خیر شما هم پیر و خسته هستید هم از نظر سنی و جسمی هم از نظر فکری و ایدئولوژی
زیاد به تحلیل های غیرکارشناسی خودت اعتماد نکن حتی اگر هم در این رقابت پیروز شوید به دلیل ضعف عملکرد روحانی و کابینه اصولگرایش است که باعث دلسردی طرفداران اصلاح طلب شده نه جایگاه اصولگرایان میان مردم
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۳۴ - ۱۳۹۸/۱۱/۲۸
کابینه اصولگرا! !!!؟؟؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۵۱ - ۱۳۹۸/۱۲/۰۱
۴۰ساله مردم توصفن
چشمشان به داخل هست از دید شما بد تفسیر میشود.ما در قرن بیست و یکم نمی تونیم شبیه عقب مونده ها زندگی کنیم تا مثلا شما و هفکرانتون با کلی هزینه دوباره موتور بخار و چرخ رو اختراع کنید.همون طور که مفهوم اقتصاد لیبرال رو هم درست متوجه نشدین.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۳۷ - ۱۳۹۸/۱۱/۲۸
بعضی از غربیها خودشون لیبرالیسم رو قبول ندارن منجمله احزاب سوسیالیست. اون وقت شما لیبرالیسم رو درست فهمیدین!؟
آریو برزن
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۲۷ - ۱۳۹۸/۱۱/۲۹
ناشناس 22:37 تمام این احزاب چه چپگرا چه راستگرا به معنای واقعی ،در غرب در بستر لیبرال دموکراسی فعالیت می کنن.کمی سواد سیاسیتو ببر بالا
افراد پير كه هيچي، برخي دوستان كنتور صفر كردن....
خداوند فرزند صالح شما را بیامرزد
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۳۹ - ۱۳۹۸/۱۱/۲۸
چه جالب من نمیدونستم اسم پسر ایشون که جز فتنه گران بوده صالح بوده
شناخت درست و صحیح یک مشکل اصلی اساسی در یافتن راه حل آن مشکل است!
وقتی جوانان پیر و خسته بعنوان مدیر انتخاب شده و میشوند و بعد از گذشت سالیان سال علت سوء و عدم مدیریت آنها پیر و خستگی آنان عنوان میشود و راه حل آنرا انتخاب دوباره مدیران جوان پیر می دانند! ببینید چه مشکلات دیگری در انتظار ملت خواهد بود!!!!
بسیار نظر درست و بجائیست
افرادپیرکارهارارهاکنندوجوانهای بی تجربه وخام مدیریت هارابدست گیرندکه کارهاازخراب خرابترشود ودهه ها طول بکشد تاآن جوانان هم پیرشوندواین حلقه معیوب تکرارشودتجربتا باآمدن وزیر ومدیر کل جوان اگرکارهابدترنشدبهترنشدبجای پیروجوان گفتن بایدمدیران باوجدان قانونمند وواقعا مردمی بکارگرفت که باجدیت ونه باشعارجلوی رانت واختلاس وپارتی بازی را بگیرندوگرنه یکی ازبزرگترین اختلاسگران جوانی است که فعلا درزندان تشریف دارند که پول نفت وبیت المال رابرده وجواب کسی رانمیدهدالبته اگربرای دومیدانی ووزنه برداری وکشتی گیری میخواهیدواقعاازجوانها بگیریدولی امورات مملکت معیارهای دیگری دارد ....اگرقانون برای همه یکسان اجراشودومجریان خودشان خطانکنندکارهادرست میشود
عمدتا از ترکیب نیروهای انقلاب خواهند بود که تلاش کرده دولت را مکلف به انجام کار کنند و افراد پیر و خسته را که همیشه وزیر و استاندار بوده‌اند، را کنار بگذارند) داداش یک جاهایی هستند که مسئولانش سنشان بیست سال بیشتر از دولتی هاست و بر لوایح دولت نظارت و ایراد می گیرند و شما درباره اشان حرف نزدی ضمنا بعید می دانم سن شما در رده جوانان باشه خوب شما و اقای قالیباف کناره گیری کن بنفع جوانان تا بقیه سرمشق بگیرند از قدیم می گن یک سوزن به خودت بزن یک جوالدوز به مردم
خود ایشون با سن حدود شصت و پنج سال چرا کاندید مجلس شدند!!!!1؟
به خدا همه از جنتی جونتر هستند
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۱۳ - ۱۳۹۸/۱۱/۲۸
آقای جنتی خار چشم دشمنان واستخوان در گلوی آمریکا پرستان است
سعید
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۴۰ - ۱۳۹۸/۱۱/۲۸
تو کمپ اشرف تو آلبانی بیشتر صنعتی میزنی یا سنتی؟
اخه کدوم کشوری ۴۱ سال توحالت انقلابی باقی میمونه؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۰۴ - ۱۳۹۸/۱۱/۲۸
کمی استرس گاهی لازمه
حاجی اذری
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۰۲ - ۱۳۹۸/۱۱/۲۹
انقلابی بودن باقی ماندن در زمان نیست در اصول ماندن و منحرف نشدن است
آقای روح الامینی سن پیری را چند سال می دانید؟؟افراد پیر فقط در استانداری و فرمانداری نیستند قانونی سن پیری را مشخص کنند ونگذارندمسئولان بعد از ان مسولیت داشته باشد
درست است علاوه بر پیری مدیریت کشور دچار مشکلات عدیدهای است که متاسفانه توان اداره امور را ندارند و به نوعی باید ساختار مدیریتی کشور باز سازی شود مجلس نیز از این امر مثتثنی نیست و باید با ورود نبروهای با انگیزه چرخه موجود در ادره و نظارت کشور نیروی تازهای بگیرد
کار از این حرفها گذشته الان یا بالای ۸۰ ساله ها سرکاره اند یا زیر سی سال کلا مملکت شده ارت پدریشیون
مردانگي نيست بدون رقيب واقعي از اين حرف ها بزنيد
علي مطهري را چرا خذف كرديد
محمود صادقي
هر در فرزند شهيد
پاسخ ها
رحیم
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۴۱ - ۱۳۹۸/۱۱/۲۸
شما ها که تو کمپ اشرف هستید خودتون پدران اینها رو شهید کردید حالا دارید ازشون حمایت میکنید !
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۵۴ - ۱۳۹۸/۱۱/۲۹
کمپ اشرف؟!!!!!!
این فحش جدیده که به مخالفانتون نثار میکنید؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۴۰ - ۱۳۹۸/۱۱/۲۹
ناشناس1811 یه چیزی شنیدی کمپ اشرف کمپ اشرف..کمپ اشرف چند سال تعطیل شده رفتن آلبانی..هر منتقد و مخالفیم حواله نکنید به منافقینیه سر برو تو خیابون ببین همین مردم عادین که معترضا
جنابعالی هم خیلی جوان نیستی. حالا سر پیری. می خواهی راهگشای مردم بشوی
فقط یه مشت شعار
پیش به سوی مجلس هفتم و دولت کریمه اول (محمودی)
خداحافظ ایران، فاتحه... بر مردم
خود شما چند سالتون هست؟؟؟
لطفا افراد پیر غیر خسته هم کنار بروند
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۱۴ - ۱۳۹۸/۱۱/۲۹
خخخ.یک پیرمرد داخل سایت هست از دم همه رو منفی میده
البته افراد پیر و خسته حتی اگه کنار هم بروند باز از کنار هم میتونن همون کار های قبلشون بکنن و حقوق و مزایا شون رو دریافت کنن
دیدم که میگم
احتمالن منظورتان حضرات ایات جنتی پناهیان خاتمی طائب زینب ابوطالبی که نیستند؟بیش ازپیش به اینها محتاجیم .
پاسخ ها
سینا
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۴۳ - ۱۳۹۸/۱۱/۲۸
تو کمپ اشرف تو آلبانی رجوی بهتون یاد نداده اینها تو دولت نیستندو سخنران هستند
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۰۸ - ۱۳۹۸/۱۱/۲۹
جنتی سخنرانِ؟ رئیس شورای نگهبان هم حتما من هستم
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۰۰ - ۱۳۹۸/۱۱/۲۹
آقا سینا:
به فرض که همه مخالفان شما تو کمپ اشرف باشند، بفرمایید که موافقان شما کجا هستند؟ به خودت دروغ نگو برادر!
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۴۵ - ۱۳۹۸/۱۱/۲۹
سینا جان قدرت این سخنرانان از کل هیئت دولت بیشتره..انقدرم هرکی اعتراض و انتقاد کرد برچسب منافق نچسبونین بهشون
چی میگی بردار من.این حضرات حتی برای بعد از مرگ هم برنامه مدیریتی دارند.شما میگی برند کنار.
مشکل اینه که کسی قبول نمی کنه که یک پیر خسته است همه میگن ما نیرو تازه نفسیم.
مدیران خسته و چند هزار میلیاردی باید غزل خداحافظی بخوانند
مجلس هفتم بهترین مجلس تاریخ ایران قیمت ها تثبیت شد ایران ژاپن اسلامی شد
متاسفانه پیرمردها حریص تر از دیگران هستند
این پیرمردهای خسته وپیرشفتگان قدرت هستند کانه قحط الرجال درایران پیش امده...جنگ رابابیست سالهابردیم اقتصاد رو باپیرمردها
مسئولان بالای ۶۵سال باید کنار بروند چون نه توان جسمی دارند و نه توان فکری
من که به هفت هشت نفر کاردان بیشتر مانند قالیباف و وزرای احمدی نژادی رای نمیدم چون اکثر کاندیداها چه اصولگرا چه اصلاح طلب رانتی وارد لیست شدند.
آیا مردم چه کناهی کرده اند که باید به خاطر ریخت و پاش مسئولین / به خاطر سفرهای بی فایده خارجی آنها / به واسطه قراردادهای مخفی و یکطرفه آنها / به خاطر گم کردن سوراخ دعایشان / به بهانه های حفظ ارزشها / به بهانه اختلاس های حاصل از بی تدبیری هایشان / به خاطر حقوق نجومی هایشان که موجب کسری بودجه شده است و می خواهند این کسری بودجه را با چاپ پول و یا با بالا نگه داشتن ارز و دلار جبران کنند این رنج و نوسان حاصل از تغییر ارز و تورم را تحمل کنند. کجا است آن آقای همتی که بیاید در مورد آن ساز و کار کنترل ارز سوراخ شده را که در بوق و کرنا می کرد جواب بدهد
ماقشرکارگرداریم ازگرسنگی میمیریم وداریم کارتن خواب میشیم
این آقایان به فکرمجلس وانتخابات شون هستن
یکیش خود جنابعالی!
اميدوارم منظور ايشان جناب احمد جنتي نباشه .
افراد خسته بعدها میشوند ژنرال های من درآوردی و حقوق دان
آقای دکتر روح الامینی، شما خیلی جوان هستید؟!!!!؟ اگر قرار باشد جوانها بیایند شما باید اولین فرد انصرافی باشید.
بسیاری از مقامات سیاسی ماندگار در پستهای خود که ایشان آنان را خسته و پیر می خوانند از نسل حبهه و جنگ هستند.
این آقا خودشان بنظر سن و سال‌شان بالا باشد چطور از افراد پیر صحبت می کنند
این آقای روح‌الامینی جوان چند ساله هستن
باشه چون تو گفتی کنار میرن.امشب که دیره همین فردا میرن کنار
سلام.بفرمایید ،چی بنویسیم شما تو معذوریت نباشین.
همه چی آرومه ما چقدر خوشبختم که معذوریت ایجاد نمیکنه؟؟؟؟
اونوقت کی بخور بخور کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
همه مسئولان انچنان عشقی به خدمت دارند که تنها ملک الموت میتواند انها را از صندلیشان جدا
هنوزم نگرفتن قضایا چیه.
آقای روحانی با وزرای دست چپ وراست وخودش " نوبخت و واعظی " نشان داد که ریاست جمهوری در ایران فقط یک سرگرمیست نمیدانم این سه نفر ریش آنکارد کرده هدفشان از پذیرش مسئولیت چه بود ؟؟؟ احتمالا وقت مردم را پر کنند
اجازه بدید باد بیاد !!!!!!!!!!

خجالت هم خوب چیزیه
با سلام علیرغم ارادتی که به جناب آقای دکتر روح الامینی دارم به ایشان می گویم این جمله شما که "کسانی که در مجلس یازدهم غلبه خواهند داشت، عمدتا از ترکیب نیرو‌های انقلاب خواهند بود" به معنی این است که اکثریت مجلس فعلی غیر انقلابی و یا ضد انقلاب هستند. اگر چنین باشد آیا تصمیماتی که این مجلس گرفته از جمله رای اعتماد به وزرا وجاهتی دارد؟ آیا اگر این همه نماینده غیر انقلابی و ضد انقلاب داشتیم معنی آن این نیست که شورای نگهبان علیرغم قائل بودن به نظارت استصوابی به وظیفه قانونی و انقلابی خویش عمل نکرده است؟
جناب آقای دکتر از این صحبت شما بوی غرور و خود بزرگ بینی به مشام می رسد و این با سیره جنابعالی که می شناسم همخوانی ندارد. آیا شما هم اسیر فضای انتخابات شده اید؟ دوست و ارادتمند شما
با تشکر از آقای روح المینی بسیار منطقی بود انقلابی بودن تنها ادعا نیست بلکه عمکرد واشرافی نبودن مهم است وگر نه 99/ درصد مردم به انقلاب وجمهوری اسلامی پایبندند ورای دادند
سلام : هشدار جدی !!!اگر نیروهای ائتلاف انقلاب اسلامی و جبهه پایداری در تهران و استانهاوحدت نداشته باشند و لیست واحد منتشر نکنند با وجود اقبال مردم به نیروهای انقلابی خطر شکست آنان در این دوره هم بسیار زیاد است و از این بابت باید در پیشگاه الهی و ملت ایران و رهبری عزیز پاسخگوی اعمال خود باشند.
شعاربازی تمام نمیشه تو این مملکت
همین که فرمودید به جای غرب با کشورهای منطقه تعامل کنیم تکلیف تفکر و راهبردهاتون معلومه
مگر روح الاميني خودش كانديداي نمايندگي نيست ؟ايا مصاحبه با شبكه وزين تابناك مصداق تبليغات و خلاف قانون انتخابات نيست ،
والله اعلم
شما كه به اصطلاح رئيس خانه احزاب هستيد پاسخ بدهيد آيا حزب واقعي در كشور داريم؟
حل مشکلکشور تنها داشتن سه قوه قوی کارامد یک دست عاشق خدمت بدون وابستگی دارای تعریف جهانی نه من دراوردی بی انگیزه بی مسئولیت بدون رسیدگی کنترل وهر دمبلی
چرا عزیزم مردم معتقد هستند راه بهتری از صندوق انتخابات هست
بنام خدا
هرچند آقای روح الامینی هم جوان نیستند ای کاش جوانگرایی در تمامی بخش ها اتفاق می افتاد و آدمهای 90 ساله ها صحنه را ترک می کردند.
افشای پشت پرده به‌ نتیجه نرسیدن مبارزه با فساد در کشور:
فرمول مبارزه با فساد پیچیده نیست. اصل مبارزه با فساد این است که مجازات باید بازدارنده باشد. مقامات که باید اصل بازدارندگی مجازات را در کشور نهادین کنند تا ترس از مجازات با کاهش چشم گیر فساد گسترده در تمام سطوح کشور باشد، به گونه ای این کاهش در دید مردم ملموس باشد، زبان ساده تر باید مردم با چشم خود کاهش فساد و تخلف را ببینند و احساس کنند. در مبارزه با فساد گسترده اگر مجموعه قوه قضاییه عاری از هرگونه تخلف باشد قطعاً زمینه ساز استقرار بازدارندگی مجازات است که در پی آن کاهش چشم گیر فساد و تخلف و رانت ... خواهیم بود، در غیر ایصورت شعاری بیش نیست
از اول انقلاب تا حالا دانشگاها دارن مهندس نفت و شیمی و ..... میدن بیرون ... کسی دیگه تو این کشور نیست مدیریت وزارت نفت را بگیره جز زنگنه ؟
تورو خدا قوانین را یکدست کنید ،قوانین مالیات را همه فهم کنید
برچسب منتخب
# حمله به کنسولگری ایران در سوریه # جهش تولید با مشارکت مردم # اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل