مجیدی، دستمزد نجومیاش در نیم فصل را اعلام کرد
نخستین تجربه سرمربیگری مجیدی در یک تیم باشگاهی با استقلال آغاز شد و این مربی تازه کار رقم دستمزد نجومی اش را اعلام کرد.
فرهاد مجیدی در بخشی از نشست خبری امروزش با اشاره به مبلغ قراردادش با استقلال، گفت: قرارداد من با استقلال برای نیمفصل یک میلیارد و 200 میلیون تومان است و مثل همه بازیکنان 40 درصد آن را گرفتهام. شنیدهام که در جاهای مختلف گفتهاند که من پول زیادی گرفتهام در صورتی که در گاوصندوقم یک میلیارد و 200 میلیون تومان از سال 90 طلب دارم. یک بار هم چکهایی که گرفتهام به بانک نبردهام.
وی ادامه داد: من با استقلال دلی کار میکنم، اما به این معنا نیست که حقم را نگیرم. من استقلال را دوست دارم و میخواهم به این تیم خدمت کنم.
گزارش خطا
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۴
حقا ک درست بهتون گفتن ناهاخورها!
چطور روی قرارداد گل محمدی که فقط رضایت نامه آن ۹میلیارد تومنه مانور نمیدین؟حالا یک میلیارد ودویست میلیون تومان میشه نجومی؟
کو رسالت خبرنگاری؟
پولی که به دست میارید باید حلال باشه
پول حروم نبرید سرسفرتون
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟





