میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

مسجدسلیمان، دربی و رده دوم لیگ را از آبادان گرفت

کد خبر: ۹۵۴۷۰۸
| |
4029 بازدید

تیم فوتبال نفت مسجدسلیمان با برتری مقابل صنعت نفت آبادان، به نتایج درخشان خود در نوزدهمین دوره لیگ برتر ادامه دهد.

به گزارش تابناک ورزشی، تیم‌های نفت مسجدسلیمان و صنعت نفت آبادان از ساعت 15:30 امروز (یکشنبه)، در آخرین بازی هفته هفدهم لیگ برتر فوتبال و در ورزشگاه شهید بهنام محمدی مسجدسلیمان مقابل هم صف‌آرایی کردند که این بازی با برتری 2 بر صفر تیم مسجدسلیمانی به پایان رسید.

علیرضا علیزاده دردقیقه 41 و امید سینگ در دقیقه 90 برای شاگردان مهدی تارتار گلزنی کردند تا نفت مسجدسلیمان در ادامه نتایج درخشان خود، با 26 امتیاز به جایگاه هفتم جدول صعود کند. این تیم در جمع چهار تیم پایانی مسابقات جام حذفی هم حضور دارد. صنعت نفت نیز با 30 امتیاز در رده چهارم جدول باقی ماند.

سیدرضا مهدوی قضاوت این مسابقه را بر عهده داشت و علیرضا علیزاده و عماد میرجوان از نفت مسجدسلیمان و جعفر سلمانی از صنعت نفت را با کارت زرد جریمه کرد.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
الی گشت