ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

قرارداد ۶ماهه پرسپولیس با مهاجم یاغی ایرلندی

کد خبر: ۹۵۲۵۸۴
| |
6077 بازدید

دیلی میل خبر داد آنتونی استوکس ۳۱ ساله با امضای قراردادی ۶ ماهه به تیم فوتبال پرسپولیس پیوست.

به گزارش تابناک ورزشی و به نقل از دیلی میل، آنتونی استوکس ۳۱ ساله با تیم پرسپولیس به توافق نهایی رسید و به این تیم پیوست. این پنجمین تیم مهاجم ایرلندی در ۲ سال اخیر است. او در آدانااسپور ترکیه در ۶ بازی توانست یک گل به ثمر برساند تا دوران حضور او در این تیم خیلی کوتاه باشد.

استوکس البته مدتی در ایران در تیم تراکتور تبریز نیز حضور داشت و پرسپولیس دومین تیم ایرانی این بازیکن ایرلندی است که سابقه بازی برای تیم سلتیک را در کارنامه خود دارد. این بازیکن در حال حاضر بازیکن آزاد محسوب می‌شود و به همین خاطر می‌تواند بعد از پایان نقل و انتقالات زمستانی نیز قرارداد جدیدی داشته باشد.

 با حضور استوکس به پرسپولیس، سهمیه بازیکنان خارجی این تیم تکمیل می‌شود. کریستین اوساگونا، آنتونی استوکس و بوژیدار رادوشویچ بازیکنان اروپایی و بشار رسن سهمیه بازیکن آسیایی تیم پرسپولیس خواهند بود. 

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟