میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

آتش گرفتن سه لنج صیادی در بندرلنگه

هر کدام از لنج‌های صیادی بین ۵۰ تا ۷۰ درصد خسارت دیده‌اند، اما با تلاش آتش‌نشانی اجازه داده نشد تا آتش به دیگر لنج‌ها سرایت کند.
کد خبر: ۹۴۶۹۸۸
| |
5842 بازدید

 سه فروند لنج صیادی در اسلکه بندرحسینه شهرستان بندرلنگه آتش گرفت. معاون شیلات بندرلنگه با بیان اینکه این حادثه تلفات جانی نداشت، تصریح کرد: در این حادثه روز گذشته (پنجم دیماه) به لنج‌های صیادی از ۵۰ تا ۷۰ درصد خسارت وارد شد.

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، غفوری علت حادثه را سهل انگاری یکی از ملوانان دانست و عنوان کرد: بندر صیادی حسینه در ۶۰ کیلو متری غرب بندرلنگه واقع است و شغل بیشتر مردم این بندر ماهی گیری است.

وی خاطرنشان کرد: ابتدا یکی از این لنج‌های صیادی دچار حریق شده بود که طولی نکشید آتش به دو لنج دیگر سرایت کرد.

غفوری ادامه داد: بلافاصله بعد از دریافت گزارش اکیپ‌های آتش‌نشانی شهرداری‌های بندر چارک و بندرلنگه و دهیاری‌های اطراف به محل حادثه اعزام شدند و در عرض ۱۵ الی ۲۰ دقیقه به مقصد رسیده و آتش را خاموش کردند.

وی بیان کرد: هر کدام از لنج‌های صیادی بین ۵۰ تا ۷۰ درصد خسارت دیده‌اند، اما با تلاش آتش‌نشانی اجازه داده نشد تا آتش به دیگر لنج‌ها سرایت کند.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا از سهمیه بندی جدید بنزین رضایت دارید؟
الی گشت