تکذیب شایعه درباره وضعیت سلامت «مقتدی صدر»

شبکه خبری المیادین به نقل از منابع ارشد در جریان صدر عراق انتقال رهبر این جریان به بیمارستانی در قم در پی خونریزی مغزی را تکذیب کرد.
کد خبر: ۹۴۴۱۵۵
| |
9856 بازدید
تکذیب شایعه درباره وضعیت سلامت «مقتدی صدر»

شبکه خبری المیادین به نقل از منابع ارشد در جریان صدر عراق انتقال رهبر این جریان به بیمارستانی در قم در پی خونریزی مغزی را تکذیب کرد.

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر، شبکه خبری المیادین به نقل از منابع بلندپایه در جریان صدر عراق شایعات منتشره درباره وخامت وضعیت سلامت مقتدی صدر رهبر این جریان را تکذیب کرد.

این منابع به المیادین گفتند که شایعات منتشره در خصوص انتقال مقتدی صدر به بیمارستان در پی خونریزی مغزی بی اساس است و وی در سلامت کامل به دروس حوزوی در قم ادامه می دهد.

همچنین خبرگزاری رسمی عراق (واع) نیز انتقال مقتدی صدر به یکی از بیمارستان ها در ایران را تکذیب کرد.

گفتنی است که برخی رسانه های مغرض روز شنبه با انتساب یک خبر جعلی به شبکه العالم مدعی شدند که مقتدی صدر رهبر جریان صدر عراق دچار خونریزی مغزی شده و به یکی از بیمارستان های قم منتقل شده است.

این در حالی است که شبکه العالم نیز این خبر را تکذیب کرد و هدف از آن را دروغگو نشان دادن این شبکه در راستای تخریب روابط حسنه بین ایران و گروه ها و جریان های داخل عراق و ملت این کشور توصیف کرد.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت