پیروزی تراکتور بعد از پنج بازی بدون برد با مربی ایرانی
تک گل این دیدار را رضا اسدی برای سرخپوشان تبریزی در دقیقه ۷۳ و روی پاس خانزداه به ثمر رساند. تراکتور با این پیروزی، با ۲۱ امتیاز موقتا به رده هشتم بازگشت و فولاد با ۲۳ امتیاز در رده پنجم باقی ماند.
کد خبر: ۹۴۳۷۸۵
| | 5315 بازدید
تیم فوتبال بحران زده تراکتورسرانجام توانست به روند ۵ بازی بدون برد خود خاتمه دهد و فولاد رده پنجمی را در تبریز شکست دهد.
به گزارش تابناک ورزشی، ۲ تیم فوتبال تراکتور و فولاد در یکی از دیدارهای هفته پانزدهم لیگ برتر فوتبال ایران در ورزشگاه یادگار امام تبریز به مصاف هم رفتند که این دیدار با برتری یک بر صفر تبریزیها خاتمه یافت تا روند ۵ بازی بدون برد این تیم به پایان برسد.
تک گل این دیدار را رضا اسدی برای سرخپوشان تبریزی در دقیقه ۷۳ و روی پاس خانزداه به ثمر رساند. تراکتور که توسط شیخ لاری مربی ایرانی هدایت می شد، با این پیروزی، با ۲۱ امتیاز موقتا به رده هشتم بازگشت و فولاد با ۲۳ امتیاز در رده پنجم باقی ماند.
گزارش خطا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟




