بازدید 6522
۹

دستور نوبخت برای سهمیه بنزین معلمان روستایی

کد خبر: ۹۳۸۵۶۶
تاریخ انتشار: ۲۹ آبان ۱۳۹۸ - ۱۱:۳۸ 20 November 2019
معلمان مناطق محروم و روستایی از افزایش هزینه‌های رفت‌وآمد به مدرسه با افزایش قیمت بنزین می‌گویند؛ رئیس سازمان برنامه‌وبودجه در گفتگو با تسنیم از دستور ویژه خود برای تعیین سهمیه بنزین معلمان مناطق محروم و روستایی خبر داد.

به گزارش تسنیم؛ با اعلام خبر افزایش قیمت و سهمیه‌بندی بنزین، برخی معلمان که محل تدریسشان در مناطق روستایی و عشایری است و در میان آن‌ها به‌صورت ویژه‌تر معلمان خرید خدمات آموزشی که حداقل حقوق را هم دریافت نمی‌کنند با مشکلات مختلفی مواجه خواهند شد.

در چنین شرایطی به نظر می‌رسد چاره‌اندیشی برای وضعیت این معلمان یا اختصاص حق ایاب و ذهاب می‌تواند به عنوان یک ضرورت مطرح شود.

محمدباقر نوبخت؛ رئیس سازمان برنامه‌وبودجه در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم درباره اختصاص سهمیه ویژه بنزین به معلمانی که محل خدمت آن‌ها در روستا‌ها یا مناطق عشایری است، اظهار کرد: به وزیر آموزش‌وپرورش مأموریت داده‌ایم تا در هر موردی که آموزش‌وپرورش نیاز به اختصاص سهمیه بنزین دارد، درخواست را اعلام کنند.

وی افزود: پس از اعلام درخواست از سوی آموزش‌وپرورش و ارزیابی آن می‌توانیم برای تأمین سهمیه بنزین اقدام کنیم.

به گزارش تسنیم، یکی از معلمان عشایری درباره مشکلات برخی معلمان در پی افزایش قیمت بنزین گفته بود: روزانه ۲۱۲ کیلومتر مسیر رفت‌وبرگشتم به مدرسه است، آن هم در استان سیستان وبلوچستان که زیرساخت مناسبی ندارد، با توجه به اینکه با همکارانم سرویس‌بندی کرده بودیم ماهانه ۱۲۰ لیتر مصرف بنزین داشتم یعنی ۱۲۰ هزار تومان، اما از الان باید ماهانه ۲۷۰ هزار تومان برای بنزین پرداخت کنم و هزینه‌ام دو برابر شده است از طرفی هزینه رفت‌وآمد معلمان عشایری را هم سال‌هاست حذف کرده‌اند با این حقوق کم چگونه به فکر زندگی نرمال باشم؟

محمدرضا سیفی؛ مدیرکل دفتر توسعه عدالت آموزشی و آموزش عشایر وزارت آموزش‌و‌پرورش نیز در گفتگو با خبرنگار  خبرگزاری تسنیم از تلاش وزیر آموزش‌وپرورش برای اختصاص سهمیه ویژه بنزین به معلمان مناطق عشایری و روستایی خبر داده و گفته بود: "وزیر آموزش‌وپرورش هم تأکید دارد که حتماً برای معلمان عشایری در مناطق محروم، روستایی و مرزی از طریق دولت سهمیه ویژه‌ای در نظر گرفته شود تا خللی در روند آموزش ایجاد نشود. آموزش‌وپرورش پیشنهاد داده است همانگونه که برای سرویس مدارس سهمیه ویژه بنزین اختصاص یافته برای راهبران آموزشی هم این کار انجام شود چرا که نقش آن‌ها در کاهش ترک تحصیل دانش‌آموزان، بالا بردن انگیزه به ویژه در بین دانش‌آموزان دختر و در نهایت افزایش پوشش تحصیلی بسیار مهم است. "
سلام پرواز
خیرات نان
بلیط اتوبوس
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۶
انتشار یافته: ۹
طرح سهمیه بندی هزاران سوراخ دارد. یه طرح می زارن هزاران متخصص باید بیان سوراخ هاشو پر کنن....
بسلامتی
فکری به حال جانبازان و معلولین که باید با خودرو شخصی جابجا بشوند بکنید
پس روستاییانی که در شهر کار می کنند و اداری هستند چی؟
محل کار من هم 49 کیلومتر با شهر محل سکونت فاصله داره و تو یه روستاییه که اگه بخواهم با مسافرکشها رفت و آمد بکنم حداقل باید 4 بار ماشین عوض کنم و تازه باید حدود 2 کیلومترش را هم پیاده برم تا برسم. حالا این سهمیه جدای از اضافه شدن هزینه بنزین مصرفیم فقط کفاف 7 روز رفت و آمد به آنجا را میدهد و بقیه اش (حداقل 13 روز در ماه) را (روزی حدود 9 لیتر) بنزین 3000 تومنی بزنم. مگه حقوق ما چقدره که بخواهم این همه هم هزینه رفت و آمد بکنم؟
معلم هم نیستم .....
ما باید چکار کنیم
فرق ما با بقیه دنیا همینه دیگه :
اونا اول فکر می کنند بعد کار می کنند
ما اول یک کاری می کنیم بعد می بینیم چه کردیم و در نتیجه ماله رو برمی داریم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
فقط بلدید وعده بدید...
اینهمه تبصره و استثنا کنترل نظارت می خواهد
اصلا صلاح نیست
بعنوان پدر یک فرزند معلول درخواست دارم که سهمیه بنزین ماشین های پلاک معلول را افزایش دهند چون اینجانب هفته ای 5 روز فرزند معلول خود را برای کارهای مختلف بازتوانی و کاردرمانی به مراکز مختلف در سطح شهر تهران میبرم که حداقل بنزین ماهانه حدود 100 لیتر میباشد.
برچسب منتخب
# ماه رمضان # عید نوروز # جهش تولید با مشارکت مردم # دعای روز هجدهم رمضان # شب قدر