ماجرای عصبانیت بن‌سلمان و گرونگیری غول‌های کشتی‌کج!

کد خبر: ۹۳۵۸۶۵
| |
6301 بازدید

ناتوانی آل سعود در برگزاری مسابقات کشتی کج (WWE) به میزبانی ریاض باعث شد تا سهام این شرکت ورزشی آمریکا سقوط کند.

به گزارش تابناک ورزشی، هفته گذشته عربستان میزبان دومین دوره از مسابقات کشتی‌کج (WWE) بود که در این رقابت‌ها، ناتوانی سعودی‌ها در برگزاری این رویداد عجیب و خشن، علنی شد و در نهایت بازتاب‌های منفی به همراه داشت.

به نقل از سایت «benzinga»، هوگو سافینوویچ، گزارش اسپانیایی زبان مدعی شد که عربستان در دو دوره اخیر میزبانی‌اش، به کمپانی WWE بدهکار است و نتوانسته تسویه مالی کند. بدهی سعودی‌ها در این مدت ۶۰ میلیون دلار است و ارزش قرارداد ۱۰ ساله این کمپانی با طرف عربستانی، به ۵۰۰ میلیون دلار می‌رسد. این بی کفایتی آل‌سعود باعث شد تا ارزش سهام WWE در چند هفته گذشته سقوط کند، چون بسیاری ترس از تامین نشدن خود با بدقولی سعودی‌ها را داشتند.

بن سلمان، ولیعهد سعودی در هفته گذشته از این بدهی و رسانه‌ای شدن آن عصبانی شد و اجازه نداد تا پرواز کشتی‌گیر‌ها انجام شود و ۲۴ ساعت آن‌ها را در فرودگاه گروگان گرفت. اما بعد‌ها حمل و نقل کمپانی WWE مدعی شد که به خاطر مشکلات پرواز این اتفاق رخ داده است. به خاطر این ناتوانایی سعودی‌ها در میزبانی مسابقات کشتی کج، هنوز مشخص نیست که این قرارداد ۱۰ ساله پابرجا بماند.

منبع: فارس

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت