کسی که مایع جادو و طلسم به دروازه فولاد ریخت، محروم شد!

کد خبر: ۹۳۴۹۳۷
| |
5372 بازدید

عضو کادر تدارکات تیم فوتبال فولاد خوزستان بعد از فیلم عجیبی که در حاشیه بازی برابر پرسپولیس از او منتشر شد، فعلاً اجازه حضور در تمرینات سرخپوشان را نخواهد داشت.

به گزارش تابناک ورزشی، پیش از آغاز دیدار تیم‌های فوتبال فولاد خوزستان و پرسپولیس در هفته دهم لیگ برتر فیلمی در فضای مجازی منتشر شد که در آن یکی از اعضای کادر تدارکات تیم فولاد مایعی مشکوک را روی خط یکی از دروازه‌ها می‌ریخت.

این اقدام با عکس‌العمل‌های متفاوتی مواجه شد و عده‌ای آن را به جادو و طلسم نسبت دادند! به همین خاطر مسئولان باشگاه فولاد خوزستان تا مشخص شدن حقیقت ماجرا این فرد را از حضور در تمرینات تیم فولاد منع کردند.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت