میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل
میچ مک‌کانل خبر داد:

دورخیز سنا برای تصویب لایحه‌ای درباره سوریه

رهبر جمهوری‌خواهان سنا گفت که از سنا خواهد خواست تا لایحه‌ای را درباره سوریه تصویب کند که از مصوبه روز گذشته مجلس نمایندگان قوی‌تر باشد.
کد خبر: ۹۳۰۸۷۱
| |
4308 بازدید
دورخیز سنا برای تصویب لایحه‌ای درباره سوریه
به گزارش تابناک به نقل از ایلنا به نقل از خبرگزاری رویترز، «میچ مک‌کانل»، رهبر جمهوری‌خواهان سنا، امروز -‌پنج‌شنبه- گفت که از سنا خواهد خواست تا لایحه‌ای را درباره سوریه تصویب کند که از مصوبه روز گذشته مجلس نمایندگان قوی‌تر باشد.

وی گفت: «ترجیح من این است که در این زمینه جلوتر رفته و لایحه‌ای قدرتمندتر از آنچه مجلس نمایندگان روز گذشته اعلام کرد تصویب کنیم. لایحه روز گذشته ضعف‌هایی بسیار دارد.»

مک‌کانل همچنین عنوان کرد که لایحه روز گذشته مجلس، اشاره‌ای به اقلیت‌های مذهبی در سوریه نمی‌کند و در رابطه با حفظ حضور نظامی آمریکا در این کشور نیز سکوت می‌کند.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات
آخرین اخبار