ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

واکنش عربستان به طرح صلح انصارالله یمن

معاون وزیر دفاع عربستان امروز (جمعه) به شکل ظاهری از طرح صلح پیشنهادی انصارالله حمایت کرد و گفت کشورش به آتش‌بسی که انصارالله اعلام کرده است، به دیده مثبت می‌نگرد.
کد خبر: ۹۲۷۶۷۲
| |
2616 بازدید

معاون وزیر دفاع عربستان امروز (جمعه) به شکل ظاهری از طرح صلح پیشنهادی انصارالله حمایت کرد و گفت کشورش به آتش‌بسی که انصارالله اعلام کرده است، به دیده مثبت می‌نگرد.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری آناتولی، خالد بن سلمان، معاون وزیر دفاع عربستان در توییتی مدعی شد: "عربستان به آتش‌بسی که یمن اعلام کرده است، به دیده مثبت می‌نگرد. این همان چیزی است که ریاض همیشه در پی آن بوده و امیدوار است که به صورت عملی اجرایی شود".

دو هفته پیش، جنبش انصارالله یمن از ابتکارعمل صلحی پیرامون توقف حملات پهپادی، موشک‌های بالستیکی و هرگونه حملات دیگر به عربستان خبر داده و اعلام کرده بود، در انتظار واکنش مشابه این ابتکار عمل از سوی ریاض است. وزیر مشاور عربستان در امور خارجه نیز در واکنش به این پیشنهاد اعلام کرده بود: "ریاض میزان جدیت انصارالله در اجرای این ابتکارعمل را زیر نظر خواهد گرفت".

یمن برای پنجمین سال متوالی شاهد جنگ میان نیروهای همپیمان دولت مستعفی این کشور و انصارالله است و ائتلاف عربی به رهبری عربستان از سال ۲۰۱۵ در یمن دست به عملیات نظامی می‌زند.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟