بازدید 3686

خانه احزاب فعالیت سیاسی ندارد

کد خبر: ۹۲۷۲۵۰
تاریخ انتشار: ۱۰ مهر ۱۳۹۸ - ۱۰:۰۰ 02 October 2019

عبدالحسین روح الامینی، رئیس خانه احزاب گفت: خانه احزاب حق فعالیت سیاسی ندارد و صرفا می بایست فعالیت های صنفی خود را انجام دهد.

به گزارش «تابناک»، عبدالحسین روح الامینی رئیس خانه احزاب ایران ظهر روز سه‌شنبه در نشست خبری خود که در محل سالن کنفرانس خانه احزاب برگزار شد، ابراز داشت: طبق قانون جدید، خانه احزاب تشکل صنفی احزاب می باشد یعنی این تشکل حق انجام کار سیاسی ندارد و کارهای سیاسی را احزاب خودشان انجام می‌دهند.

وی با اشاره مبحث انتخابات مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: همایشی با عنوان نقش احزاب در انتخابات مجلس شورای اسلامی روز پنجشنبه در تالار وزارت کشور برگزار خواهد شد که مسئولیت آن برعهده کمیته انتخابات خانه احزاب است. در دوره جدید خانه احزاب ۷ کمیته بانوان، امور بین‌الملل، مالی، انتخابات، آموزش، حقوقی و روابط بین‌الملل و کمیته اطلاع رسانی مشغول به فعالیت می باشند.

این استاد دانشگاه افزود: این کمیته‌ها متعلق به ۳ فراکسیون اصولگرایان، مستقیل و اعتدالگرایان و اصلاح طلبان است، که فعالین و اعضای اصلی هرکدام در کمیته های ۷ گانه مشغول به فعالیت می باشند؛ خوشبختانه در این دوره فعالیت ها بیشتر و به نوعی بی‌سابقه است. کمیته انتخابات که مسئولیت همایش را برعهده دارد از کمیته‌های فعال خانه احزاب است که به مشارکت فعال احزاب و برگزاری درست انتخابات می‌پردازد.

رئیس خانه احزاب با اشاره به نحوه برگزاری همایش پیش رو، گفت: این همایش در دو پنل تخصصی حاکمیت و انتخابات و احزاب و انتخابات برگزار می شود. مدعوین و سخنرانان این مراسم نیز وزیر محترم کشور، سخنگوی محترم دولت، اساتید دانشگاه، احزاب ۱۱۰ گانه کشور و مسئولین محترم آنها می باشند.

روح الامینی خاطرنشان کرد: در پنل‌های این همایش آقایان محمدرضا باهنر، سیدمحمد حسینی، مجتبی شاکری، خانم خان محمدزاده و خانم اعظم حاجی عباسی از اصولگرایان، و آقایان صوفی، کاشفی، کواکبیان، علیخانی و کمالی از اصلاح طلبان و آقایان فومنی، مرتضوی کیاسری، نبوی، صدر و تبرایی از مستقلین و اعتدالگرایان به بحث و گفتگو با مدعوین می پردازند.

وی ادامه داد: برای اولین بار، در این همایش قرار است تا از پیشکسوتان احزاب و فعالین سیاسی نیز تجلیل شود که انشاالله ادامه پیدا کند؛ در این همایش از خانواده مرحوم حبیب الله عسگر اولادی، آقای سید رضا اکرمی، آقای عباسی شیبانی، آقای ابوالقاسم سرحدی زاده و سرکار خانم مصطفوی به عنوان فعالین پیشکسوت حزب های مختلف تجلیل خواهد شد.

رئیس کمیتهٔ علمی، تحقیقاتی و فناوری دبیرخانه مجمع تشخیص مصلحت نظام خاطرنشان کرد: خانه احزاب ۱۷ خانه حزبی در استان ها دارد و درحال تلاش برای تاسیس خانه احزاب در استان های دیگر نیز می باشد. خواسته ما برای خانه های جدید احزاب این است که از سوی نهادهای حاکمیتی حداقل امکاناتی در اختیار آن ها قرار دهند تا بتوانند فعالیت کنند.

وی گفت: هم اکنون در کشور شرایطی حاکم است که موج نارضایتی سیاسی از وضعیت موجود در آن وجود دارد، این موضوع نه تنها در قوای حاکمیتی بلکه در مجلس نیز وجود دارد و همه به دنبال مقصر، تغییر و علاج جویی می باشند. باتوجه براینکه کشور ما به جز انتخابات راهکار دیگری برای تغییر و علاج جویی ندارد، از نگاه ما می بایست احزاب و گروه های سیاسی باید به دنبال راهکار و معرفی افراد موثر و مفید باشند. متاسفانه در بسیاری از حوزه های اداری کشور گلایه هایی وجود دارد که موضوع محل گفتگوی جدی در این همایش است.

روح الامینی تاکید کرد: بین جریان های سیاسی اگر نگاه شود به این نتیجه می رسیم که حرکت در مدار قانون، مشارکت گسترده مردم، تعیین نمایندگان صالح و اصلح، پرهیز از قوم گرایی و فامیل گرایی، پرهیز از سیاه نمایی و تخریب، فضای تبلیغاتی و هزینه های انتخاباتی و عدم استفاده از بیت المال، تقویت وحدت ملی و...؛ مورد اتفاق همه است که چاره ای جز شفافیت و کار تشکیلاتی ندارد.

وی ادامه داد: عدم وابستگی به قدرت، ثروت، منزلت و سوء استفاده از منزلت بسیار اهمیت است که امیدواریم در این دوره رعایت شود. علاوه براین باید برموضوع شایعه پراکنی نیز تاکیدی ویژه داشت، چراکه باتوجه به شرایط موجود و فضای مجازی، یک شایعه در لحظه ای مخابره خواهد شد و تکذیبیه آن دیگر آنگونه که باید پخش نخواهد شد.

رئیس خانه احزاب با اشاره براینکه فعالین سیاسی بر عدم دخالت ناظرین و مجریان انتخاب تاکید دارند، خاطرنشان کرد: هر چه روند به سمت شفافیت برود ملاک بی طرفی و قانون مداری نیروهای نظارتی محسوب می شود. قانون مداری و تبعیت و تمکین از نتایج انتخابات هم از مواردی است که باید مورد توجه قرار گیرد. تلاش ما این است که با حضور حداکثری مسئولان و کادرهای اصلی احزاب که نقش کنش گری دارند، بتوانیم با بحث و گفت و گو در این زمینه راهکارهایی اجرایی را پیدا و استفاده نماییم.

وی گفت: قاعدتا یک همایش نمی تواند تمامی دغدغه ها و مشکلات را بر طرف کند. بنابراین، این همایش نقطه آغاز سلسله همایش هایی است که قرار است برگزار شود. در این همایش ها تاکید می شود که افراد با مطالعه قبلی، هدف و دغدغه حضور داشته باشند.

روح الامینی ادامه داد: خانه احزاب فعالیت سیاسی ندارد و قاعدتا برای احقاق حق فعالین حزبی که بخشی از آن فعالیت های حقوقی و قضایی است تلاش خواهد کرد؛ اگر نیاز به رایزنی باشد، این رایزنی از سمت ما انجام خواهد شد و دوستان وظیفه دارند که همکاری کنند. البته باید بگویم که اگر بحث صنفی مطرح باشد ما کمک و همراهی خواهیم کرد و در مورد مسائل شخصی خانه احزاب هیچگونه ورودی به موضوعات نخواهد داشت.

وی تاکید کرد: خانه احزاب از سیاست های کلی قانون گذاری که توسط مقام معظم رهبری ابلاغ شد استقبال می کند. این سیاست ها بندهای قابل توجهی دارد که نیاز به کارشناسی دارد و می تواند آغازی باشد برای به روز شدن بسیاری از قوانین که بارها در مورد آنها بحث و گفتگو شده است.

این استاد دانشگاه در پاسخ به سوالی مبنی بر دخالت نهادهای اجرایی و نظارتی در انتخابات، بیان کرد: نیروهای مسلح، نهادهای حاکمیتی و دولتی و امثالهم به موجب قانون نباید در انتخابات دخالت داشته باشند و در پیگیری این مسائل نهادهای نظارتی نقش خودشان را دارند و خانه احزاب نیز از طریق میز احزاب که در گذشته نیز وجود داشته و همچنان نیز ادامه پیدا خواهد کرد، تذکرات خود ارائه خواهیم داد.

عبدالحسین روح الامینی در پایان تاکید کرد: فعالان سیاسی و احزاب اگر به موقع به نقش های خود عمل کنند، قطعا موفقیت و اثرات موثر بالاتری خواهند داشت.

سلام پرواز
خیرات نان
بلیط اتوبوس
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
برچسب منتخب
# غزه # ماه رمضان # عید نوروز # کاظم صدیقی # دعای روز هشتم رمضان # دعای سال تحویل
وب گردی