صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

کارت پایان خدمت جعلی کار دست متقاضی گذرنامه داد

کد خبر: ۹۲۷۰۷۱
| |
5246 بازدید

معاون مهاجرت و گذرنامه پلیس امنیت عمومی تهران بزرگ از دستگیری فردی که قصد داشت با کارت پایان خدمت جعلی اقدام به تمدید گذرنامه‌اش کند، خبر داد.

به گزارش ایسنا سرهنگ محمد عطایی دراین باره گفت: روز هفتم مهر ماه سال جاری فردی برای پیگیری تمدید گذرنامه خود به پلیس مراجعه کرد اما در بررسی‌های انجام شده، مشخص شد او در سال ۱۳۸۴ با ارائه کارت معافیت جعلی گذرنامه دریافت کرده است.

وی با بیان اینکه با توجه به این موضوع گذرنامه وی ضبط و پرونده‌ای در همین زمینه تشکیل و به دادسرای ناحیه شش تهران ارسال شد افزود: متهم پس از روبه‌رو شدن با افسر پرونده با وجود اینکه منکر جعلی بودن مدارک خود بود در نهایت اعتراف کرد و گفت که در سال ۸۴ با پرداخت ۳۵میلیون ریال پول نقد به یک جاعل اسناد دولتی، کارت پایان خدمت جعلی دریافت کرده و همان سال نیز موفق شده که گذرنامه خود را دریافت کند.

 

معاون مهاجرت و گذرنامه پلیس امنیت عمومی تهران بزرگ، گفت: متهم به جرم استفاده از کارت جعلی، به مرجع قضایی معرفی شد و تلاش برای شناسایی و دستگیری جاعل کارت مذکور ادامه دارد.

صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات