مصوبه مجلس درباره تعویق پاسخگویی وزرا

کد خبر: ۹۱۴۴۷۷
| |
5451 بازدید

نمایندگان مجلس شورای اسلامی وزرا را تنها یک بار مجاز به تعویق پاسخگویی به سوال نمایندگان در کمیسیون‌های تخصصی مجلس کردند.

به گزارش ایسنا، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز مجلس مواد ۳، ۴، ۵ و ۶ طرح اصلاح موادی از قانون آیین‌نامه داخلی مجلس شورای اسلامی را بررسی کردند.

نمایندگان ماده ۳ این طرح را به تصویب رساندند. که براساس آن تبصره یک ماده ۲۰۹ قانون به شرح زیر اصلاح می‌شود:

چنانچه نماینده یا نمایندگان سوال کننده ۴۸ ساعت قبل از زمان حضور وزیر درخواست تعویق بررسی سوال خود را مکتوب به کمیسیون ذی‌ربط ارائه کنند کمیسیون می‌تواند بررسی سوال را فقط برای یک بار حداکثر به مدت یک ماه به تعویق بیندازد.

در ادامه نمایندگان ماده ۵ این طرح را بررسی کردند و آن را به تصویب رساندند براساس ماده ۵ در ماده ۲۰۹ قانون عبارت «و آیین نامه داخلی در دستور کار خواهد گرفت» حذف می‌شود و عبارت «با تاکید بر موضوع سوالات مطرح شده بدون ارجاع به کمیسیون در اولین جلسه علنی اعلام وصول می‌شود » جایگزین می‌شود.

در ادامه نمایندگان مواد ۴ و ۶ این طرح را بررسی کرده و برای انجام اصلاحات به کمیسیون مربوطه ارجاع دادند.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت