فدراسیون کشتی با انبوهی از بحران و بدهی تحویل دبیر شد

کد خبر: ۹۱۳۱۳۹
| |
4220 بازدید

فدراسیون کشتی صبح امروز بدون حضور وزیر ورزش که گفته می شد در این معارفه شرکت می کند، تحویل علیرضا دبیر داده شد.

به گزارش تابناک ورزشی، مراسم معارفه رئیس جدید فدراسیون کشتی صبح امروز با حضور رئیس دفتر امور مشترک فدراسیون‌ها و در غیاب بهروز نعمتی سرپرست فدراسیون که نماینده مجلس است، انجام شد.

مراسم تودیع و معارفه رئیس فدراسیون کشتی از ساعت ٨:٣٥ امروز (دوشنبه) با حضور علیرضا دبیر ، شروین اسبقیان و جمعی از اهالی کشتی به انجام رسید و دبیر که روز گذشته حکم ریاستش را از وزیر ورزش دریافت کرده بود از امروز رسما کار خود را در فدراسیون کشتی آغاز کرد. گفته می شود سلطانی فر در این مراسم حضور خواهد داشت که چنین اتفاقی نیفتادو عباس جدیدی در این مراسم شرکت و سخنرانی کرد.

بهروز نعمتی سرپرست فدراسیون کشتی در این مراسم غیبت داشت اما دبیر از او تشکر کرد و او را بک کشتی گیر و از خانواده کشتی نامید.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت