میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

۱۶ کشته در حادثه سقوط دیوار ساختمانی در هند

کد خبر: ۹۰۸۴۸۳
| |
4766 بازدید
در حادثه سقوط یک دیوار ۲۳ متری روی چندین کلبه با سقف‌های حلبی در غرب هند، دست‌کم ۱۶ نفر کشته شدند.

به گزارش «تابناک» به نقل از  ایسنا، به گفته مقامات هند چهار کودک در بین قربانیان این حادثه بوده‌اند. همچنین گفته شده که علت سقوط دیوار بارندگی‌های شدید بوده است.

سه کارگر از زیر آوار زنده بیرون کشیده شدند، اما امدادگران بیم آن را دارند که افراد بیشتری زیر آوار مانده باشند.

کارگران ساختمانی به همراه خانواده‌های خود در این کلبه‌ها در مجاورت یک سایت ساختمانی در شهر "پونا"ی هند زندگی می‌کرده‌اند.

حادثه سقوط این دیوار در ساعات اولیه صبح امروز (شنبه) اتفاق افتاده و تصور می‌شود بسیاری از قربانیان به هنگام وقوع این حادثه خواب بوده‌اند.

امدادگران و آتش‌نشانان در تلاش برای نجات جان افراد گرفتار در زیر آوار هستند.

تصور می‌شود بارندگی‌های سنگین و مداوم موجب سستی و سقوط دیواری شده که به طرز غیراستانداردی ساخته شده بود.

بنا بر گزارش اسکای نیوز، حوادث این‌چنینی در هند و در طول فصل بارندگی‌های موسمی که از ماه ژوئن تا سپتامبر به طول می‌انجامد، رایج است.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت
آخرین اخبار