گرشاسبی:

گناه من چیست که دریافتی برانکو باقهرمانی دوبرابرشد؟!

کد خبر: ۹۰۵۵۱۶
| |
4888 بازدید

مدیرعامل پیشین پرسپولیس گفت: اگر قرارداد برانکو به خاطر آفرهایش دو برابر شده من نقشی در آن نداشتم.

به گزارش تابناک ورزشی، حمیدرضا گرشاسبی در گفت‌وگویی در مورد چگونگی دو برابر شدن قرارداد برانکو گفت: رسانه ها  این مسئله را به دوران مدیریت من ارتباط داده بودید که لازم می‌دانم توضیحاتی را ارائه دهم. مورد اول اینکه به این خاطر مجبور شدم قرارداد برانکو را از دلار به یورو تبدیل کنم چرا که به خاطر تحریم‌ها و تغییر قوانین اقتصادی کشور نباید قرارداد به دلار بسته می‌شد.

وی ادامه داد: مورد دیگر اینکه اگر قرارداد برانکو به خاطر قهرمانی در دو جام داخلی و فینالیست شدن تیم در لیگ قهرمانان آسیا افزایش پیدا کرد، به خاطر آفرهای قرارداد او بود که از همان بدو ورود او به ایران تنظیم شده بود که به دوران مدیریت من و آقای طاهری ارتباطی نداشت. ضمن اینکه طبق همان قرارداد مبلغ پایه قرارداد برانکو باید سال به سال با افزایش 20 درصدی مواجه می‌شد که با نظر خود وی این بند لحاظ نشد. در هر صورت قرارداد برانکو واضح و روشن است و در صورت قهرمانی‌های داخلی و بین‌المللی با افزایش مواجه می‌شد که این امر هم طبیعی است.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت