جزیییات آتـش سوزی در سکوی شماره ۹ پارس جنوبی

کد خبر: ۹۰۵۱۶۲
| |
7497 بازدید
مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس گفت: حادثه سکوی SPD ۹ فاز‌های ۶، ۷و ۸ پارس جنوبی هیچ تلفات جانی نداشته است و آتش این سکو به‌زودی خاموش می‌شود.

به گزارش تسنیم، محمد مشکین‌فام با اشاره به اینکه حادثه برای سکوی SPD۹ پارس جنوبی حدود ساعت ۱۵:۰۰ امروز (چهارشنبه، ۲۲ خردادماه) به وقوع پیوسته است، اظهار کرد: خوشبختانه این حادثه، هیچ تلفات جانی نداشته است و نفرات حاضر در این سکو تخلیه شدند.

وی افزود: با توجه به این اینکه نفرات هم اکنون در سکو نیستند و ارتباط با سکو قطع است امکان بررسی دلیل حادثه وجود ندارد.

مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس با بیان اینکه چند کشتی آتش‌خوار هم اکنون در محل حادثه حضور دارند و نیرو‌های آتش نشان در حال خاموش کردن آتش هستند، تصریح کرد: آتش در این سکو به‌زودی خاموش می‌شود.

مشکین فام درباره احتمال خرابکاری در این حادثه هم اظهار کرد: هنوز اظهارنظر در این زمینه زود است و پس از بررسی اطلاع‌رسانی می‌شود.
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# دیدار پوتین و ترامپ # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت